HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Знају да организују али један од њих има доста обавеза а други не може све сам, тако су бар написали...

2. За све који мешају мене и колета... Ја сам сада СРБИН94...

3. Ајмо неку шорку између репке и спаринг жгадије ............

4. Е добра ти је та лаки, Лупусе окупљај своје спаринговце, а ја ћу репрезентативце, и да питамо сенку, или Тоа да нам хостују, вечерас око 22.00

5. Repku? Koju repku? Ja ne znam ko tamo igra, ne stoji nigde lista, samo neki Riči B otvorio temu i reko "HaxBall je život, ostalo su sitnice!".

6. Šokeru taj avatar je za Dželenu, svi znaju da je on MOZAK!
    Za tebe je ovaj!
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50316_75488951392_1442127_n.jpg
    ;)

7. Dakle, prelazimo ovde...

8. Прогнани смо на ову тему, па бих да је вратим међ' активне...

9. Бек ту актив

10. Браво Обилићи , прскајте стране плаћенике ........ иначе , како Коле рече , ово је била једна крајње бурна сезона , Крајина није одбранила титулу првака , ЛАГ опет последњи , Обилић прошле био 4. а сада 6. место ....... ја дао свега 1 гол за разлику од прошле кад сам дао , 6,7,8 ........ мада то није важно , други то надокнађују место мене .....Најављујем освајање трофеја следеће сезоне!
    --------------------------------
    И могли би да кренемо са том 1 на 1 лигом ...... ништа лакше за организовати ,сваки дан текма и чао ...........

11. E sad ad izaberemo predseknida!

12. Пријављујем се као кандидат за вођење 1 на 1 лиге

13. Е овако, договарали смо се шта ћемо и како ћемо око ове нове 1 на 1 лиге, и мање више смо све уговорили, осим дужине утакмице. Решили смо да ставимо то на гласање овде,ДАКЛЕ У ВАШЕМ ПОСТУ СЕ ИЗЈАСНИТЕ КОЛИКО ТРЕБА ДА ТРАЈЕ УТАКМИЦА(3, или 5 минута) И НЕ ПИШИТЕ НИШТА ВИШЕ КАКО БИ БИЛО ПРЕГЛЕДНИЈЕ,( и пожељно је да ништа не пишете на овој теми док се гласање не заврши

Однос гласова за сада:
    3 минута:4
    5 минута:1

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.