Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ugovoricete mi susret sa lakijem,on je najjaci vas?Pa neka mi javi senka preko MSNa(proveri inbox),kada cemo odigrati.
E zivote ...
Pozdrav za sve haxboldžije.
Izvinjavam se, ali stvarno, ja sam zaboravio...
Idi na Burek i tamo igraj.
Ne kenjam na sajtu skoro nikad al sad moram
Muka mi je od spemovanja četa
Muka mi je od reklamiranja definicija i zahtevanja pluseva
Muka mi je od igranja u čitanje i moljenja za jebene poena
Muka mi je od vređanja na četu
Muka mi je od pojedinaca koji se kurče
Muka mi je od igranja 1-1 kad nas ima 6-oro i od toga da neki ne shvataju da ovo nije tenis već timska igra
О томе одлучујују :
1.Лаки
2.Мадафака
3.Ксела
Ту смо од почетка и имамо највише утакмица и искуства.Само ако се сво троје сложимо тада ће неко моћи да уђе у репрезентацију.Пре тога мора да испуни услов и победи Џанкија , Мадафаку и мене у 3 утакмице од 5.
И да , имамо сада већ две утакмице на програму , против форума ППП-а и против оних пичца са Бурека.Због лакше организације боље је да играмо једну утакмицу дневно , јер и то је тешко да се организује.
Прва са ППП-ом , недеља , око 11 сати да се окупимо.
Из сенке прави собу.Назив собе и пасс добија од мене преко ПВТ-а као и сви учесници текме.Нигде нема јавног објављивања пасворда и и имена собе.
Игра се 5 на 5 , ако лага , смањује се на 4 вс 4.Терен ''Биг'' ако је 5 вс 5 , класик ако је 4 вс 4.
Зовемо 5 играча који сигурно играју.Све преко ПВТ –а.
У соби за време текме нема чета.Све осим '' може ли , јесмо ли спремни'' је сувишно, и смањује лаг наравно.
Што се тиче ППП-а , веза са њима нам је сремскининџа , очекујем од њега исту сарадњу.
Са Буреком играмо у понедељак.
Иста процедура као и за ППП.
ХексБол је живот ,све друго су ситнице! :D
Nova pravila, pisao kapiten.
Откад то ?
Naravno da cu na bureku igrati,ali ti preteravas malo
Džanki ovo mi je poslao preko ptičice pre 10 minuta.
Dusan je realno najkorektiniji . Cuti , igra , ne zali se , ne proziva .
Respect za dusana,srbina i jos po neke.
Ок
О томе одлучујују :
1.Лаки
2.Мадафака
3.Ксела
Ту смо од почетка и имамо највише утакмица и искуства.Само ако се сво троје сложимо тада ће неко моћи да уђе у репрезентацију.Пре тога мора да испуни услов и победи Џанкија , Мадафаку и мене у 3 утакмице од 5.
И да , имамо сада већ две утакмице на програму , против форума ППП-а и против оних пичца са Бурека.Због лакше организације боље је да играмо једну утакмицу дневно , јер и то је тешко да се организује.
Прва са ППП-ом , недеља , око 11 сати да се окупимо.
Из сенке прави собу.Назив собе и пасс добија од мене преко ПВТ-а као и сви учесници текме.Нигде нема јавног објављивања пасворда и и имена собе.
Игра се 5 на 5 , ако лага , смањује се на 4 вс 4.Терен ''Биг'' ако је 5 вс 5 , класик ако је 4 вс 4.
Зовемо 5 играча који сигурно играју.Све преко ПВТ –а.
У соби за време текме нема чета.Све осим '' може ли , јесмо ли спремни'' је сувишно, и смањује лаг наравно.
Што се тиче ППП-а , веза са њима нам је сремскининџа , очекујем од њега исту сарадњу.
Са Буреком играмо у понедељак.
Иста процедура као и за ППП.
ХексБол је живот ,све друго су ситнице! :D
REFRESH!
I UVEDENO JE NOVO PRAVILO:
IGRAČI KOJI IMAJU MANJE OD 100 POENA I 2 DEFINICIJE NEMAJU PRAVO DA ZATRAŽE ULAZAK U REPREZENTACIJU.
Kad pikamo?
Stefane, nećeš jebati. Nit' ćeš praviti postere. IDI ČITAJ KNJIGE.
Sta znaci ovo? Zasto hejtujes?
Zato što smo mi razuzdana skupina pedera, demuna i licimura. Nađe se poneki lemur i armadilo al' oni su u manjini. Pretežno smo licimuri.
Sam ja to vama rekao mozda?
Alex je dolazio na burek juce,da kaze da je neki lik sa mojim nickom dolazio sa vama da igra,kaze da je i provocirao i sve ostaloo.
To nisam bio ja,samo da se zna,ja sam otisao oko 00:40,posle meca sa srbinom,senka moze i da potvrdi.
Ok, onda.
Aj napravi sobu, igra mi se malo...
Moram da doruckujem,pa za 10 minuta,moze li?
More.