Pitanje autor - odgovor moderator

1. Џими
    Е, јеси партибрејкер, Пеки. Тачно се види да ти идол Цане. :p

Не. :)

Eddie
    Peki, je l' možeš da otključaš na nekoliko sati?
    Jeste tačno to što kažeš, ali bude zanimljivo kad ima ko da se primi. :p
    EDIT: A i nisam stig'o da odgovorim čoveku. Još počeo da me lajt- vređa.

robokop
    може ли да се откључи тема за музку, некако ми је срцу прирасла?

1.Zasto mr.moon ne jebe?
    2.Zasto je Dzimiju skinut mod
    3.Da li postoji ban preko ip adrese dokle ce vise da ide ono sa jtu-om i njegovim novim nalozima,simpaticni su mu postovi al ono ako vec postoji opcija nek se to uradi...a ako ne postoji,msm da vec dobijam neke ideje :)

Прво питање не одговарам. Друго питање, можеш да питаш Џимија. Треће питање, одговор је не, не постоји то. Ресетовати модем (чиме мењаш ИП) и направити нови налог је једнако лако.

2. Rosoneri
    Evo i treci glas za temu, kad vec nema trolovanja preko postera.

Можете да гласате до сутра, нема откључавања.

Молим вас сад да престанете са спемовањем и дискусијом овде, знате да је тема "осетљива".

3. Ma nema veze. Ionako idem sad. :)

4. Moze da se banuje preko mak adrese, to ti banuje hardverski na maticnoj neko sranje, nisam siguran tacno. Onda jedino mozes sa drugog kompa ili da uzmes novi hardver.

5. 2.Zasto je Dzimiju skinut mod

Тако Џими тражио првог марта још.

6. 1.Zasto mr.moon ne jebe?

Zato što neće.

7. Пеки па ево опет си потврдијо оно што каже постер и обрисо и тај :) Шта ти мислиш да ја за безвезе правим таки постер лололол :)

8. energija
    Svu energiju ste potrošili na jebavanje

lololo niste fer ljudi, nista od djevojke ne ostade, polako....

9. Самхаин
    Видим. То да је дупли, то се зна, био је одобрен и од стране модератора. Али где је вређао?

Vredjao je mene preko pvta. nisam osecala potrebu da iznosim printskrin na temi za vredjanje jer vec je video ko je trebao da vidi.
    Ako ce ti toliko znaciti da i ti vidis, uvek mogu da ti prosledim...

10. Фејзбукманијак
    Пеки па ево опет си потврдијо оно што каже постер и обрисо и тај :) Шта ти мислиш да ја за безвезе правим таки постер лололол :)

Овај јесам обрисао, али зато што си га ставио овде, иначе га никад не би видео вероватно. :)

Не пратим постере, стварно, није ми била немера да ти обришем било шта. Последњи пут, и први после пар месеци сам пре неки дан био на постерима, био је онај напад постерима у постеру, па сам брисао све и свашта, ишао сам од позади по архиви, нисам ни гледао ауторе...

О чему се радило на постеру уопште? :)

11. pitanje za moderatora pekija.
    'el će dolaziš sad u ovaj jebeni alexinac i je l' će kupiš ono?
    meni je još mokra kosa te neću da stignem da odem do farbare :D

12. нееее што сте бановали Ђембелог? а таман сам му одговорио на пвт (тј. вече пре него што је банован) и чекао повратни одговор ал изгледа ништа од тога :(((

13. peki, 'bem ti 'lebac, odgovori mi negde -.-

14. Može li moderator da obriše, recimo, neki PVT koji sam ja dobila?

15. :Dory:
    Može li moderator da obriše, recimo, neki PVT koji sam ja dobila?

Не може.

16. па пази кад је пао сајт онда ја сам правио оне постере где сам прозиво кајзена да га баново стефи :) Е сад можда је неко други ал мени било логично ти јер си био једини активан, мислим била зајебанција боли ме уво за постере ал сам хтео опет да се спрдам малко, досадно ми онако кад не правим зајебанције на сајту :)

17. Фејзе, те постере сам ја брисала.

едит: али сам их сачувала, па ако ти треба послаћу ти :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.