Pitanje autor - odgovor moderator

1. ajde samhaine, pokusaj sam da zakljucis (bez pomoci moderatora), da li je vredjanje mene ili bilo kog drugog clana u redu samo zato sto ti ili neko treci ne moze da ga vidi?
    pogotovu nicim izazvano.
    ajde, ajde, mozes ti to!

2. едит: али сам их сачувала, па ако ти треба послаћу ти :)

Дај их мени. :Д

3. ko mi dira snajku, ima da najebe. ste čuli??

4. Zašto se ne banuju autori koji postuju ovoliki spam na ovoj temi?

Tema se zove jasno i nedvosmisleno:Pitanje autor - odgovor moderator
    A ovde vidim gomilu postova koji nisu ni pitanje ni odgovor.
    Neki zbog ovoga dobijaju ban a neki ne.To je u najmanju ruku dvolično.

5. Zašto je razmodovan Black Hole? Ako može da se zna.

6. lud

Zašto se ne banuju autori koji postuju ovoliki spam na ovoj temi?

Tema se zove jasno i nedvosmisleno:Pitanje autor - odgovor moderator
    A ovde vidim gomilu postova koji nisu ni pitanje ni odgovor.
    Neki zbog ovoga dobijaju ban a neki ne.To je u najmanju ruku dvolično.

Као прво, то није спем, него офтопик.
    А офтопик не мора нужно да буде лош, напротив.
    Као друго, ово је сајт за забаву, цео форум је неозбиљан, па је овде бан преоштра казна која би требала да се примењује баш на ментоле.
    Као треће, нико од модератора није бот, па нам то оставља простор да не банујемо баш увек по правилима, јер нису сва правила дефинисана, а умеју често да буду контрадикторна, па је боље одлучити по сопственом утиску.
    Четврто, већина аутора који офтопикују, крше као нека правила, чине ово место забавнијим и чине структуру овог сајта па би њихово уклањање за овако мале прекршаје донело више штете него користи.
    Пето, није дволично него људски.

7. Krenuo da čitam omiljene defke autora koje pratim, one stoje sa strane. Kad tamo neko omiljenovao stopedesšes definicija od nekog mladenaq, uglavnom su ispodprosečne, a izguraše mi sve ostale defke. E sad, voleo bih da znam ko je to izlolovao tog mladenaqua, pa da ja tog lolera eventualno više ne pratim pošto ima očajan ukus.

8. Krenuo da čitam omiljene defke autora koje pratim, one stoje sa strane. Kad tamo neko omiljenovao stopedesšes definicija od nekog mladenaq, uglavnom su ispodprosečne, a izguraše mi sve ostale defke. E sad, voleo bih da znam ko je to izlolovao tog mladenaqua, pa da ja tog lolera eventualno više ne pratim pošto ima očajan ukus.

Ja. Tačno deset definicija sam stavio. Pokušavam nešto dizbrojim. Sutra skidam sve.
    Izvini, mislio sam da nikom neće toliko smetati.

Zašto je razmodovan Black Hole? Ako može da se zna.

Ne može da se zna.

9. Izvini, mislio sam da nikom neće toliko smetati.

Dobro, ali iskoristio si kviska! Kod mene više nemaš kredita osim ako napišeš nešto sa Mrkom i rumunskim kurtonom :) Ma ja pomislio da je neko od ovih mojih "otkrovenja", pa reko da ga skinem da me ne troluje stalno. No frks.

10. Да ли модератори могу да виде кога прате други модератори? И да ли ктитори виде кога прате други чланови/ктитори/модови?

11. Да ли модератори могу да виде кога прате други модератори? И да ли ктитори виде кога прате други чланови/ктитори/модови?

Ne. Bar ja ne vidim ništa.

Dobro, ali iskoristio si kviska! Kod mene više nemaš kredita osim ako napišeš nešto sa Mrkom i rumunskim kurtonom :) Ma ja pomislio da je neko od ovih mojih "otkrovenja", pa reko da ga skinem da me ne troluje stalno. No frks.

Neće se ponoviti. :)

12. Ktitori ne vide, modovi sve živo vide.

13. Ktitori ne vide, modovi sve živo vide.

Eto. Sad mi vraćaš kviska zato što širiš dezinformacije. :)

14. ajde samhaine, pokusaj sam da zakljucis (bez pomoci moderatora), da li je vredjanje mene ili bilo kog drugog clana u redu samo zato sto ti ili neko treci ne moze da ga vidi?
    pogotovu nicim izazvano.
    ajde, ajde, mozes ti to!

Ае, покушаћу. Дакле, није вређање. Зашто? Зато што је више пута објављено да се под вређање не рачунају увреде упућене на пвт. Па и ја после неког трола добијем неко јебање мајке на пвт па ником ништа. Као да је тако тешко неког игнорисати. Е сад, то што неки чланови имају протекције код модератора, то је већ друга прича. Али небитно за ЂЕМБЕЛОГ, само ми је шело кад ту неко плаче к'о пичкица због јебене поруке. Ово је јебени сајт, не мора све да иде тако озбиљно. Али ајде.

15. Mogu li da otvorim temu vezanu za sutrašnji derbi?

16. Реме, немој, откључаћу стару ја, само је нађи и линкуј овде.

17. Mogu li da otvorim temu vezanu za sutrašnji derbi?

Ne.
    Moj konačan odgovor.

Ostali će ti verovatno reći da mo'š, tako da...otvori ako baš moraš.

18. Pošto mi je odjednom nestao avatar, ja ga nisam makla, sam nije pa pretpostavljam da je neko od modova.
    Ovo je avatar:
    http://oi55.tinypic.com/2lx9ens.jpg
    i ne vidim šta ima loše u njemu. Sise k'o sise. Može da se kači cijeli ovaj snimak a ja ne mogu sliku. Pa eto, ako nije problem samo da mi objasnite šta fali toj slici. Unaprijed zahvalna.

19. Izvinjavam se na spemu/oftopiku, ali škk? Koji je to klip?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.