U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mogu li moderatori da menjaju (prvenstveno brišu) omiljene definicije nekog autora?
To mu je što mu je. :p
Nisi baš najbolje formulisao pitanje.
Moderatori mogu da menjaju/brišu sve definicije.
Ali ako si mislio da li moderatori mogu da menjaju listu omiljenih definicija nekog autora, odgovor je - ne.
Mislio sam na listu omiljenih definicija. Hvala.
Hteo sam negde da pitam čiji je dupli onaj Lego Kockar, ali nema teme "Raznorazna pitanja".
Šta sad, da otvorim novu za tu glupost? :p
tračara dot kom Edi. Ne ova tema, ne.
:)
Pa kažite mi onda! lolo
Radoznalost je ubila mačku Edi. Lo jebeno Lo
Mislio sam na listu omiljenih definicija. Hvala.
ne možemo to da menjamo.
Зашто је закључана тема "пријавите своје деф за брисање", и како сада да бришемо крш дефке?
Uplatiš ktitora.
Definicije koje su nastale u vreme kad nisi bio ktitor ne možeš da obrišeš.
Тотално геј.
Jos malo i neces moci da se uclanis na vukajliju, ako nisi ktitor.
Да ли се у однос оцена рачунају минуси које сам дао на постеру?
Пошто на све постере дајем минус. Плусирам само оне које омиљенујем..
Da.
Mada nisam 100% siguran. :)
Ако се рачунају ја сам пронашао разлог свог ''хејта''. Имам исти однос + и - а знам да је то немогуће, јер много више дам + него -. :) Захваљујем на информацијама, мораћу да престанем да гледам постере. :)
frenki to se da proveriti.
ovaj moj drug nije pročitao više od 20 defki od kad se registrovao. i to je 10 mojih, vidi koliko ima ocena pa nam kaži, ako ima malo ocenjenih onda su to samo defke, a ako ima puno ocena onda se sve računa. btw daje dostaminusa na postere... i mene zanima pa... prosvetli nas. :)
edit: zaboravio sam da stavim link profila lolololo
http://vukajlija.com/recnik/autori/27531
Računa se sve.
http://vukajlija.com/ne-znam/333348
Bez i jednog minusa, obrisana posle 3 minuta. Zašto?
EDIT: I pitanje za Korleona.
Koji ti je bio kurac sinoć?
EDIT: Nevermind, rekoše mi za nekoga da si ti, ali to nisi ti, tako da ti zaboravi da si ti ovo video :)
Sorry, Stefane, greška. Vratio sam.
Greška?
GREŠKA!?
Zajebavam se ;)
Hvala. :)