Pitanje autor - odgovor moderator

1. Pa gotivnije je ovako brate, da neko oće i ona da mu oblajva.

2. Planirate li da mi odgovorite?

Ja.

3. Nikad me više nećeš privoditi, ako me razumeš!

4. Nikad me više nećeš privoditi, ako me razumeš!

Oprosti. Izvini. Mada moraš priznati da je dobra Gocika. Mogu da ti stavim Mašu Mileusnić ili Radosava Petrovića.

Samo kaži brate.

5. Ееееееее постоји ли више могућност да се поређају дефке од најбоље до најгоре оцијењене, али све дефке на сајту?
    Не, а? а? а?

6. E Frenki, opraštam ti ako budeš vodijo na Ciganke kad dođem sledeći put.

Haha, al' bi bio trip da ti, Dankan i ja gengbengujemo neku Kasandru.

Hahahahhahaa, zamislijo!

7. Ееееееее постоји ли више могућност да се поређају дефке од најбоље до најгоре оцијењене, али све дефке на сајту?
    Не, а? а? а?

Ne.

8. Mogu li da saznam koliki je moj ukupni skor na posterima?

9. E Frenki, opraštam ti ako budeš vodijo na Ciganke kad dođem sledeći put.

Haha, al' bi bio trip da ti, Dankan i ja gengbengujemo neku Kasandru.

Hahahahhahaa, zamislijo!

Eto. Može. Moraću se iskupiti ciganskom vulvom...biće valjda lepe vulve kojekude, da nije ugnjilena je bitno.

Staviću ti sad neku mlađu tamo da ti kruni kuruz.

10. Е, пошто је казан увео оно срање да не може више да се види постер кад се избрише, је л' самим тим и значи да не мо'ш неки да се врати овако у живот са гробљаније?

Чини ми се да је могао. Знам да је Сос имао оне форе да се врати слика помоћу коментара, а уз још неки фазон је ваљда могао да се врне и у живот.

Да, немогуће је! Мада, ако доведеш Тигрове, можда Каизен омогући под притиском!

Kako nemoguće?
    Kako su vratili npr ova dva postera :

http://vukajlija.com/var/products/posters/201006/11665/sinko.jpg?1301801363

http://vukajlija.com/var/products/posters/201004/8488/moj-izbor-gibson-les-.jpg?1301801288

?

Pogledajte datum i link postera.

11. Ta dva postera su još uvek "živa".

12. Mogu li da saznam koliki je moj ukupni skor na posterima?

Naravno.
    Sabereš sve pozitivne glasove i onda od njihovog zbira oduzmeš zbir svih negativnih glasova. Najlakše ti je uz pomoć kalkulatora (digitron).

13. Vjerovatno je negdje ovde to i napisano, ali nisam uspio naći, pa ako mi možete dati odgovor na pitanje zašto posteri nisu uračunati u ukupan skor?

14. Znam ja, al' ne znam smem li ti reći Edie.

15. Prelistavam stub srama, i naletim na ovo:

Сви лајкови су обрисани, и сви налози трајно бановани, осим оног са највише дефиниција, који је добио казну од 30 дана, коју мора да одслужи.

На главни налог додато још 5 дана бана, један дупли банован трајно, други на којем има више дефиниција банован на месец дана.

U čemu je fora sa duplim nalozima sa više definicija? Oni se ne banuju trajno?

16. Vjerovatno je negdje ovde to i napisano, ali nisam uspio naći, pa ako mi možete dati odgovor na pitanje zašto posteri nisu uračunati u ukupan skor?

Nisu jer je gazda tako odlučio. Sasvim dovoljan razlog.

17. Znam ja, al' ne znam smem li ti reći Edie.

Nebitno sad, saznao sam. :)

18. U čemu je fora sa duplim nalozima sa više definicija? Oni se ne banuju trajno?

Видим да је човек користио тај налог и за писање, па ако жели да настави да пише с тог налога нек му, пошто су дефиниције сврха овог сајта, јелте. И ако неко има дупли, треба због писања да га има првенствено.
    На том налогу има више дефиниција него овај Еди, на пример :)

19. Ali ovaj Edi ima i 2 odabrane. :p

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.