Pitanje autor - odgovor moderator

1. jel ima negde da se vidi lista autora po rangu? ili mora da se uđe posebno na autorov profil pa da se vidi koji je. Oću baš da vidim prvi 100 ko su. I prvih 10.

2. Да не буде забуне, ја сам обрисао један од два истоветна поста аутора који се нешто жалио о постерима.

3. A ja sam očigledno drugi. :)

Elem odgovor, skor i to što je poster uopšte u plusu, nisu merilo kvaliteta.

4. То се зове репресија!
    :))

5. Ја сам прва два. :)

6. Него, мож' ли неко да мЕ каже којих ме ово троје људи прати? Имам стра' да не излете из мрака неке каламуње, да ме изуједају, шта ћу онда, грдна ли сам.

7. Уплати ктитора и видећеш

8. Пеки д џем
    Ја сам прва два. :)

Ja videh 3 u jednom trenutku, ništa, bar smo efektivni :D

Nem0 samo sa ktitorom to možeš da vidiš. Moderatori to ne vide.

9. Не, то можеш само ти да видиш, ако уплатиш ктитора.

10. Može li neko da mi kaže šta nije valjalo s mojih par poslednjih postera pa su obrisani? (od modova koji znaju...) Čisto da znam za ubuduće...

11. Odgovoreno na ktitoru

12. Church mozes da navedes 2 razloga zasto si postala mod?

13. pajkoNP
    Church mozes da navedes 2 razloga zasto si postala mod?

dokle više?

14. Pitanje je ok nista zlo namerno skoro sam nesto parlao da se nebi cimao da budem neki kurac na sajtu nikad.....koliko je smor raspravlajti se sa ludacima eto npr ja

15. Poenta je da naprosto ne raspravljaš. xD

16. obrisan poster + obrisana definicija. molim za odgovor sta je bilo nekvalitetno u oba slucaja da znam da li da pocnem da navodim "kvalitete" postera i defki koje nisu obrisane.

hvala

17. Можеш да почнеш да наводиш.

За постер не знам, али дефиниција није ништа посебно.

18. @Џими
    Je l' ti drago što si opet mod?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.