Pitanje autor - odgovor moderator

1. На основу чега се ређају аутори које пратим??

2. По времену кад си почео да их пратиш...

3. По времену кад си почео да их пратиш...

И мени се чинило тако, али је нешто помијешано, малоприје сам видио...

Модови, могу ли да направим постер, нећу да тролујем, једноставно мислим да је духовит

http://img193.imageshack.us/img193/4766/90281509638235415493068.jpg

Исус Христ
    награда за испалу стољећа

?

4. Нема вас... Направићу, па бришите ако мора...

5. Joj Smarko pobrisali smo 2000 postera za smak sveta, kako posle da objasnimo deci što su stigla sa fejsa da je to spem? :D Jeste on duhovit, nije to problem. Ali ne očekuj ni da će ok da prođe je smak sveta ubio sve u pojam.

6. Аха, па ок, нема везе онда :)

7. NaN

ahahaha :)

Probaj ti da se odjaviš sa sajta na par dana. Da vidiš kako je :))

Nalog sam napravio da bih isprobao nešto, još pre bana, ali sam ga iskoristio sada, da ne aktiviram stare duple...

Костићу, није у реду ово што радиш. Поготово што неке од модератора познајеш и лично. Јеботе, ја прва сам ти излазила у сусрет за сијасет ствари, ти дођеш овде, знаш да се банује због спема, знаш да се банује ако давиш са дуплог да ти одбанују главни налог и намерно дођеш овде и то радиш. И онда дође мени неко сутра и дави ме додатно ''како буђави стефан костић није банован због нечег што сам ја''. Јебемуматер, није у реду да дркаш тако неко због интернет сајта, ко што је лош трип да те банујем ја која те познајем и не препустим то некоме ко те не познаје. Што се мене тиче ти треба да добијеш трајни на овом сајту, а не ранији одбан, баш зато што се понашаш ко сиса према нама који те познајемо.

8. Koji vam je fazon da tim pomahnitalim brisanjem postera? Ja sam obično stoik, obrisana neka defka - pa šta ili poster, i sam ih brišem ako procenim da su sranje... Ne stignu zaživeti ni 2 min, a vi krk. Eksplicitno tražim obrazloženje, 'fala vel'ka unapred!

9. Шта ти је било на постеру?

10. Не могу ја да гатам да ли ћеш га ти сам обрисати или ћеш га оставити да блеји иако је лош. :) Брисање ђубрета што пре је битно да најновији добри постери не буду у запећку што због аутора добрих постера, што због људи који гледају постере.

11. Kapetan Kirk, zašto je smetao? Milice, dosad su mi samo dva obrisana otkad sam na Vuki, i dosad si ih samo ti roknula... Ako ti se ne sviđa, daj minus.

12. http://vukajlija.com/forum/teme/26342-poster

Ајде промијените име теме у Баг дугачких постера, да не помисли каизен да се неко жали за нестали постер па да не гледа..

ЕДИТ: Тенкс, Пекић :*

13. Luksdoc
    Kapetan Kirk, zašto je smetao? Milice, dosad su mi samo dva obrisana otkad sam na Vuki, i dosad si ih samo ti roknula... Ako ti se ne sviđa, daj minus.

Стави ми овде слику коју си ставио на том постеру, и шта је писало испод.

14. gde je nestala tema ,,tinejdzeri vukajlije,,??

Pošto neće niko da ti odgovori ja ću. Određeni neko ju je prebacio u igre.Eto.

15. Luksdoc

Kapetan Kirk, stvarno ne znam kome je smetalo. Milice, dosad su mi samo dva obrisana otkad sam na Vuki, i dosad si ih samo ti roknula... Ako ti se ne sviđa, daj minus.

Нисам ти ја тај други обрисала, а не сећам се ни који ти је први, камоли да сам га обрисала, не сикћи. Ако су теби твоји постери већ до јаја, сачувај их на хард, али модератор има право да их обрише и то су услови постављања на које си пристао, јеби га. :)

16. не сикћи

Ne sikćem, ja sam prilično smiren lik, ali koji želi da kaže šta misli, jer je tako vaspitan, pa makar ga to koštalo bana. Nemam ništa protiv toga, ako je obrisan ko ga jebe, samo samo hteo da znam zašto.

EDIT: Ako nisi ti obrisala, izvinjavam se na pogrešnoj izjavi, jer mislio sam da jesi.

17. Нисам ти ја тај други обрисала, а не сећам се ни који ти је први, камоли да сам га обрисала, не сикћи. Ако су теби твоји постери већ до јаја, сачувај их на хард, али модератор има право да их обрише и то су услови постављања на које си пристао, јеби га. :)

Управо тако.

Кад кликнеш "пошаљи" постер постаје власништво сајта, и ако модератор процени да није добар, оде. Сними на хард ако су теби добри, шта да ти кажем.

18. Pitanje:
    Brisanje defki je moguće ako su nastale za vreme dok si bio ktitor. Ako sam ja ktitor, napišem defku, istekne mi ktitor, posle nekog vremena opet uplatim ktitora, da li mogu da brišem defke nastale za vreme prethodnog ktitor naloga, ako je između dva ktitor zakupa bio period kad nisam bio ktitor?
    Npr: sad sam ktitor, napišem defku, istekne mi ktitor, u novembru opet uplatim ktitora, mogu li da obrišem tu defku?

19. Pitanje:
    Brisanje defki je moguće ako su nastale za vreme dok si bio ktitor. Ako sam ja ktitor, napišem defku, istekne mi ktitor, posle nekog vremena opet uplatim ktitora, da li mogu da brišem defke nastale za vreme prethodnog ktitor naloga, ako je između dva ktitor zakupa bio period kad nisam bio ktitor?
    Npr: sad sam ktitor, napišem defku, istekne mi ktitor, u novembru opet uplatim ktitora, mogu li da obrišem tu defku?

Žemo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.