Pitanje autor - odgovor moderator

1. ХА! Бијо сам у праву. Прорадила је кад сам обрисао свој пост.
    Жидови, шта се каже?

2. Жидови, шта се каже?

Удариће те оном менором по прстима.

3. Жидови, шта се каже?

:)

4. Добро, доста спема сад. Знате да је осетљива тема. Поготову на жидове.

5. Ахаха, какав је антисемита овај Пеки. :)

6. Биће цимер Маји Николић.

7. Kad ćete početi banovati kad neko pita "Što ste mi obrisali poster/definiciju?"

8. Види га. Направи ме на нацисту човек, а ја се зезам. :)

9. kizo
    Kad ćete početi banovati kad neko pita "Što ste mi obrisali poster/definiciju?"

Вероватно никад.

10. Пеки, јел може ова слика да буде на аватару, будући да се види делић дојке? И да ли ме мрзиш јер сам Јеврејка :)

11. У, јака јој па дојка.

12. zasto je olanikkk banovan iako nije sa tog profila nije prekrseno niti jedno pravilo ponasanja sajta vukajlije?

13. Kатија каже:
    И да ли ме мрзиш јер сам Јеврејка :)

Ето, Џими, јел видиш шта направи? Ајде што сам раније био обележен као незрео, то ми и некако иде у прилог, али ме обележисте као нацисту. :)

14. i to ne samo da je banovan na 30 i kusur godina,nego jos pise-sto je previse,previse???previse cega???nije prekrseno ni jedno pravilo sa tog profila koliko ja znam...ni spemovanje,ni vredjanje,niti bilo sta

15. 'Aj' sad, znam da je spem, ali što si napisao "kizo", kad je to katija rekla? lololo

16. hoce valjda, ali niko ne zna kad. verovatno ni kajzen

17. Hvala, mislim da bi to očistilo i forum, ne bi otvarali svima nam poznate teme zbog brisanja i ne bi više bilo polemisanja da li su posteri govno ili ne.

18. hocu li ja dobiti odgovor na moje mrtvo pitanje???