Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ja moram da pitam, iako ćete me napušiti... xD

Što mi sahraniste ovu definiciju?
    http://vukajlija.com/jer-ti-bilo-lepo/357510

"jer" sam namerno napisao, a ne je l', ako je to. xD

2. Nećemo te napušiti, ali ti nećemo ni odgovoriti, jer ni mi ne znamo XD

3. akcenat je na xD

4. LOL, pa nisam ga stavio u defku. -.-

Šta ću kad volim taj smajli.

5. Sorry, greška. Vratio.

6. Hahahahaha, što, šta si mislio? :)
    No, hvala u svakom slučaju.

7. Pojma nemam, istripovao sam da već ima nešto takvo.

8. Ja uvek dobro proverim ;)

9. Da li je plagijat ako definišem neki pojam koji je već definisan ali ne na ovom sajtu? Ne mislim samo da prevedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

10. Treba mi profesionalno misljenje vas moderatora.. kada ubacujem sliku na forum odem na imageshack.us i odakle da kopiram link, ima nekoliko opcija..

11. ako si registrovan, onda "copy direct link", ako ne, onda onaj prvi. Mislim da je tako.

12. partizankamara, nego šta misliš, da prepričaš?

13. Кад хоћу да обришем неку дефку па да је поново напишем, треба да пошаљем неком од модератора да види да ли може то да ми се дозволи (То ми рече један мод). Е, сад, мене занима, има ли добровољаца?

14. Neje, pojavi se samo " / "

15. Na primer svi znamo šta je vutra....verovatno postoji ovde defka toga...al' autor nije izmislio pojam...on već postoji....Tako bi i ja definisao neki pojam koji postoji ali jednostavno nije ovde definisan.....

16. Tako bi i ja definisao neki pojam koji postoji ali jednostavno nije ovde definisan.....

Koliko ja znam, ovo je poenta sajta. Ali to ne znači da sad treba da odeš na drugi sajt i kopipejstuješ neki tekst koji ovde ne postoji. Kad bi malo bolje napisao šta tačno želiš...

17. sad sam napisao defku, pa ćemo da vidimo dal' će preživeti ;)

Hvala sve jedno...

18. Je li dozvoljeno menjati tekst već objavljenog postera?

19. I što mi ubiste sad ovu defku kad nema na sajtu te fraze? Nije dovoljno dobra?

A kad sam već tu, zanima me i za ovu, jer ni toga nema u defkama.

Znate da se ne bunim inače, ali me ovog puta stvarno zanima šta nije u redu.

20. Mtanic

Je li dozvoljeno menjati tekst već objavljenog postera?

Мислиш одобреног од стране модератора? Дозвољено је, ал то не значи да неће бити накнадно склоњен ако је текст лошији.

Mtanic

I što mi ubiste sad ovu defku kad nema na sajtu te fraze? Nije dovoljno dobra?

A kad sam već tu, zanima me i za ovu, jer ni toga nema u defkama.

Znate da se ne bunim inače, ali me ovog puta stvarno zanima šta nije u redu.

ОВа прва ти је сувише неквалитетна, било је милион на ту тему, а боље написаних.
    Ова друга има океј наслов, али за то тело дефиниције може да се смисли милион различитих наслова.
    Типа - ''Тај би полно размножавао и бактерије'' и онда у телу - ''Izraz za čoveka koji jebe sve što ima rupu, svejedno kog je pola, vrste i oblika.''
    Ова моја је чак и боља :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.