Pitanje autor - odgovor moderator

1. ne vredja me. Covek misli da sam ja madam vukajlijaskog kupleraja. Samo neke picke spominje a ja nemam ni kiseli krastavac da mu dam.
    Samo me je to zanimalo. Fora je najbolja sto ne znate sta cete dalje :)

2. Па пази, углавном би требао пвт да буде ваша ствар, тако да, уколико неко вас вређа или смара на пвт, то би требала да буде ваша ствар, али уколико ти прети у фазону "доћи ћу ти на гајбу блаблабла", онда би морали да регулишемо. Зависи све од случаја до случаја.

3. Peki srce mene je samo zanimalo sta da preuzimam :) ako ga pretera.
    A sto se tice regulisanja. Moooooolim te. Regulisi taj avatar dodze mi da te zovem poglavico.

4. dodze mi da te zovem poglavico.

Слободно. Хвала. :)

5. Ако су дебеле рибе. У супротном глођемо.

6. www3.vukajlija.com
    Шта му ово три дође? Трећи сервер? Јел се то само тако пребаци или ми бирамо, односно куцамо у адрес бар?

7. Изгледа трећи сервер лололо

8. Da li mogu da obrišem i ponovo izbacim definiciju "muški kombinezon". Malo mi pluseva ima jer sam u pogrešno vreme postavila.

9. Не би требало то често да се практикује, али ајде.

10. Da li bih mogla zamoliti modove da ubuduće ne objavljuju slike čoveka sa stare jugo hiljadarke predstavljajući ga k'o rahmetli Aliju Sirotanovića.
    Ono- nije da je bitno, al pošto je Alija Sirotanović bio jedan od retkih poštenih ljudi u ovom delu svemira, trulo je. Od postera pa do slika koje stoje u prilogu definicija.
    konkretno mislim na ovo
    http://vukajlija.com/gde-ste-lopate-stigao-alija-sirotanovic/280023 slika pokazuje livca zeničke Željezare, nema žive veze ni s rudarskom opremom a još manje s Alijom Sirotanovićem.
    Ovo je jadni Alija
    http://www4.slikomat.com/11/0602/mak-220px-.jpg
    Nemojte mi shvatiti post kao pametovanje nego čisto da se više ne provaljujemo svi zajedno.

11. Zbog cega se brisu relativno dobre defke i ako imaju vecinu pluseva , pozitivnih komentara i ne krse ni jedno pravilo !?

12. ..I da li Moderator moze da promeni ime nekog Vukajlijasa.. Ili ovaj to moze sam !?

13. Jel ima neka tema sa tetovazama? nasao sam neki sajt gde su popusti,i gde ljudi mogu da urade tattoo za male pare,pa da posaljem pvt zainteresovanima!

14. ..I da li Moderator moze da promeni ime nekog Vukajlijasa.. Ili ovaj to moze sam !?

Moderatori ne mogu nikom da promene ime. To može samo pop.
    Ne mogu čak ni nadimak.
    Uz pomoć ktitor naloga možeš da menješ svoj nadimak koliko ti volja.

Prvo pitanje je nije relevantno.

Jel ima neka tema sa tetovazama? nasao sam neki sajt gde su popusti,i gde ljudi mogu da urade tattoo za male pare,pa da posaljem pvt zainteresovanima!

Nisam video. Ili nisam video dobru temu. Otvori.

15. Da li moderator Frenki vidi pvt?
    Ako nije neki bag, bilo bi lepo da ga pogleda, inače ću da prosikćem, jer me mrzi da čekam odgovor.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.