Pitanje autor - odgovor moderator

1. lemajo, preteruješ. Najozbiljnije. Nekad pomislim da moderatori treba da ostave sajt na 24h samo, pa da vidim kako bi onda izgledalo. Briše se koliko se stigne.

2. Ama, nije ga niko pustio, nismo videli/bili tu/bili tu, al' nismo gledali, jer smo radili nešto drugo..., pa je prošao. Sklonio sam ga sad.

3. črčp, ja i jesam gledala pon kalendaru. čekajte, sad mi niste jasni, da li se nakon sat vremena svi posteri automatski izbacuju? ili neko mora da klikne dugme "izbaci"?

dalje, ne znam stvarno koliko ste zauzeti što sa vašim životima, što sa poslovima po vuki, ali meni treba 15 minuta da pregledam 30 strana postera. ukoliko nemate vremena, zašto se lepo ne dogovrite sa kaizenom da recimo tri moderatora budu zadužena za postere, ili tako nešto, sve je stvar organizacije. koliko sam ja skontala, vi nemate jasno utbrđen raspored ko kad šta radi, nego ko kad gde uleti.

jbg, realno mene bole uvence, ne moram da gledam postere, ne moram da čitam definicije, ja vam govorim zbog kvaliteta sajta - organizujte se.

toliko od mene, na ovoj temi imam osećaj kao da samo čekate kad ćete da banujete nekog zbog postavljanja pitanja i komentarisanja vaših odgovora. over and out.

4. da li se nakon sat vremena svi posteri automatski izbacuju

To, bre! AutomaCki, to ti pričam. Ako niko ne skloni, samo prođe.

5. Ne, nakon sat vremena svi posteri se objavljuju.
    U tih sat vremena imamo priliku da ga sklonimo ako smo tu.

ukoliko nemate vremena, zašto se lepo ne dogovrite sa kaizenom da recimo tri moderatora budu zadužena za postere, ili tako nešto, sve je stvar organizacije. koliko sam ja skontala, vi nemate jasno utbrđen raspored ko kad šta radi, nego ko kad gde uleti.

Pa pogrešno si skontala.
    Postoje dva moderatora koja se baš bave posterima, i još par uleće kad može.
    Nismo mali da ne možemo da se dogovorimo. Ali morate shvatiti da izlazi nekad i po čitava strana postera u minutu i da je nemoguće odreagovati uvek.

6. Što vi ne objavljujete postere?
    To jest na primer da u mod modu pored napravljenog postera postoji kvadrat koji štiklirate ako oćete da poster bude objavljen i kraj priče!

7. e jbg, ja rekla over and out, al ne mogu da ne odogovorim. mrmune, ondak je to mnogo glup sistem. u svakom slučaju, kaizen nije dobro organizovao moderisanje, ako vi nemate vremena da gledate postere (a veruj mi da vam verujem da neki put nemate vremena).

elem, druga stvar (kad sam već tu). sećate se oko onog komentarisanja sa mog profila, a isto ili slično se dešavalo i nekim drugim autorima? da li se sa kaizenom poveo neki razgovor o tome? hoće li to biti istraženo? meni jedan kolega kaže da postoji mogućnost da se u bazi nešto uzjebalo pa sistem nekoga prepoznaje kao nekog drugog. da li je to moguće?

8. Što vi ne objavljujete postere?

Il mi ovde pričamo na kineskom il ste svi komplet amebe. Ili nas drkate. Četvrto ne postoji.

9. Bleče, mislim da je čovek pitao u smislu predloga.
    Zar nam nije lakše da ih objavljujemo a ne sklanjamo.
    Ne bismo imali problema sa nekvalitetom u tolikoj meri.

Partizankamara, ovako je za sada podešeno, i ovako je skoro uvedeno. Verujem da će biti priče i o tome.

10. Mislio sam da ih vi objavljujete! A sad posle ove priče ispade da se sami objave posle sat vremena?!?!?!
    ako ih vi objavljujete kako onda budu objavljeni imbecilski posteri? Kako to može da vam promakne?

11. Da objavljuju se sami posle sat vremena.
    Amin!

12. church pub
    Da objavljuju se sami posle sat vremena.
    Amin!
    Što vi ne objavljujete postere?
    To jest na primer da u mod modu pored napravljenog postera postoji kvadrat koji štiklirate ako oćete da poster bude objavljen i kraj priče!

Onda molim odgovor na pitanja! AMIN!

13. Ako neko pita gde mu je poster, samo da javim da sam trenutno u "obilasku"...

14. Pa dobio si!

Partizankamara, ovako je za sada podešeno, i ovako je skoro uvedeno. Verujem da će biti priče i o tome.

15. Onda molim odgovor na pitanja! AMIN!

To je tehničko pitanje za koje je zadužen administrator. On je namestio sistem ovako, jer smatra da je to najbolja opcija. Dalje nema rasprave.

16. A ok nisam video! izvini!

Il mi ovde pričamo na kineskom il ste svi komplet amebe. Ili nas drkate. Četvrto ne postoji.

Djes navro jado onda?

17. Uvedite kompletnu moderaciju postera. Ozbiljno.
    Moderator nema opciju da skloni poster, već ima opciju da odobri poster. Nema automatskog izbacivanja nakon sat vremena. Kada moderator može, uleti na listu i odobri ono što valja. Ovo ostalo nikada neće videti svetlost dana.

18. Stefane, znaš gde je tema za predloge... odlepršaj...

19. Treba da otvorim temu, kako bi svi mogli da se slože? OK. Izvin'te onda na spamu.

20. @partizankamara

jbg, navro. prašćaj.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.