Pitanje autor - odgovor moderator

1. stefane, a da ti opet upadneš preko nekog moderatora, pa sam to lepo podesiš?

ok, sad kad smo to za potere "rešili", šta ćemo s ovim?

elem, druga stvar (kad sam već tu). sećate se oko onog komentarisanja sa mog profila, a isto ili slično se dešavalo i nekim drugim autorima? da li se sa kaizenom poveo neki razgovor o tome? hoće li to biti istraženo? meni jedan kolega kaže da postoji mogućnost da se u bazi nešto uzjebalo pa sistem nekoga prepoznaje kao nekog drugog. da li je to moguće?

2. lemajo, reko sam ti da za to pošalješ pvt kaizenu. moderatori ne mogu tu ništa durade.

3. Блек, Војтек или Џими, ко први види, има ли шта од фудбала сутра?

П.С. Нисам могао да тражим сад ону ћаскање тему..

4. stefane, a da ti opet upadneš preko nekog moderatora, pa sam to lepo podesiš?

To jedino da upadnem kod Kajzija. Ali mislim da bih tada završio karijeru. :)

Nego, da li automatski ban na četu nastupa, takođe, po desetom poslatom postu?

5. Ја не могу, идем сутра на факс да сређујем неке ствари. А поподне радим.

6. Nego, da li automatski ban na četu nastupa, takođe, po desetom poslatom postu?

Da.

7. Блек, Војтек или Џими, ко први види, има ли шта од фудбала сутра?

Ја тек сада чујем за то, али свеједно, нема шансе да стигнем.

8. Ja sam na poslu do 3, posle umoran i neoran.

9. Офф

Усрали се :)))

10. Bre! Ja kapiram da zbog jebenog takmičenja brišete glupe defke da bi one došle do izražaja, al' sačekajte makar da prepravim nenamernu grešku u defki zbog koje je ona izgledala glupo, a ne da brišete na kilo.

11. Ako uplatim ktitora preko sms-a, u roku od koliko će mi se to aktivirati?
    I da, ako pošaljem još jednu poruku za koji minut, da li će mi se produžiti ktitorstvo za još mesec dana?

12. ne mogu da nađem onu temu... da li bih mogao saznati trenutni presek mojih ocena za definicije, treba mi treći presek za statistiku, neću više tražiti majkemi...

13. http://vukajlija.com/forum/teme/24241-sesti-konjkurs-za-najglupsi-poster-glasanje-u-toku

Lullaby
    Glasanje traje do sutra naveče.
    Ko glas'o - glas'o.

pre 2 dana

Bio bi red.
    Ima daljih kandidata.

14. Dnagi moderatori, znate šta, serem se na sajt kad mi obrišete ili ne objavite 126 puta bolji poster od nekog usranog. Ovo postaje leglo glupih klinačkih fora. Sve više ne shvatam poentu sajta. Toliko. Hvala na razumevanju. Pozdrav.

15. Dnagi moderatori, znate šta, serem se na sajt kad mi obrišete ili ne objavite 126 puta bolji poster od nekog usranog. Ovo postaje leglo glupih klinačkih fora. Sve više ne shvatam poentu sajta. Toliko. Hvala na razumevanju. Pozdrav.

Трансферчина.

16. Ниси је изгледа ни раније схватао. Дефиниције су поента. Не кажем да је на том пољу сјајно стање, али око тога треба да се трудимо. Постери су споредна ствар.

17. Dshone

Dnagi moderatori, znate šta, serem se na sajt kad mi obrišete ili ne objavite 126 puta bolji poster od nekog usranog. Ovo postaje leglo glupih klinačkih fora. Sve više ne shvatam poentu sajta. Toliko. Hvala na razumevanju. Pozdrav.

eto, kad bi kaizen prihvatio predlog, ovakvih komentara više ne bi bilo....

18. Izvinjavam se što se nisam obratio na pravom mestu, retko se pojavljujem na forumu. Ali nekima su podjednako smešni i posteri i definicije, tako da, poenta je da na oba polja bude inspirativnih i smešnih stvari, hoću da se smejem i uživam (i šta već još) češće na ovom sajtu i da ponekad ja nekog nasmejem. Ali izgleda da (nažalost) sve manje mogu da uživam...

19. Filozofe, ktitor ti se aktivira u roku od odmah.
    U koje god doba dana ga uplatiJo.
    Svaka sledeća uplata ti produžava nalog za još jedan mesec.
    Viš da su ovi nemači pojma pa ćutu :)
    Bruce, koliko vidim, tema je zaključana.
    Nema više proseka.

Pitanje za modove:
    Da li sam ovim odgovorima zaslužila počasnu titulu "Stefan Kostić budući mod" ?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.