Pitanje autor - odgovor moderator

1. Mister Sale, molim te da ne koristiš ovu temu za linkovanje, neki bi rekli i reklamiranje, svojih neodobrenih postera. Hvala unaprijed na razumijevanju i promjeni pristupa.

Link postera brisnut iz tvog posta.

2. Meni se ne svidja pun kurac tema i smatram da su retardirane, oću da ih prebacite u igre ili lokujete!

EDIT na primer ova o dukatlijama!

3. Nije loše, Samh. :)
    Pjer, pitanje je?

4. Jel možete da zaključate temu o dukatlijama? Smatram da je neportebna i vredja ljudska prava jer se na njoj ljudi sprdaju sa LGBT populacijom!

5. Ne, mislim da to nećemo uraditi. Tema je ozbiljna, iako se ljudi pokatkad našale, na joj učestvuje mnogo članova i aktivna je već jako dugo.

6. Malo me sramota, al šta ću kad moram da pitam...

Kako se vrši pretraga Vuke na guglu, nešto kao sajt: bla bla bla? Negde sam to video, al ne mogu da nađem, a pomoglo bi mi dosta.

7. Ja nam samo za ovo:
    site: vukajlija.com
    pa onda kucaš šta hoćeš.

Ali sigurno ima drugačije i bolje.

8. Član 13.

Teški oblici diskriminacije su:

1. izazivanje i podsticanje neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti po osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, jezika, političkog opredeljenja, pola, rodnog identiteta, seksualnog opredeljenja i invaliditeta;

Облици дискриминације су непосредна и посредна дискриминација, као и повреда начела једнаких права и обавеза, позивање на одговорност, удруживање ради вршења дискриминације, говор мржње и узнемиравање и понижавајуће поступање.

U prvom postu je linkovana defka koja omalovažava LGBT populaciju

http://vukajlija.com/dukatlija/156124

Iščitaj celu temu pa reci da li ima diskriminacije i omalovažavanja LGBT populacije?!

EDIT i sam naziv teme je šovinističko seljački!

9. Електричару,
    укуцај: "тражена реч" site:vukajlija.com
    или ако оћеш форум да претражујеш: vukajlija.com/forum
    итд.
    нпр. вако

10. Hvala narode, imate po šamar za ovo. Pardon, po pivo ne znam šta mi je večeras.

11. Iščitaj celu temu pa reci da li ima diskriminacije i omalovažavanja LGBT populacije?!

Neću da je čitam. Sačekaj Džimija, pa se objasni s njim, jer je on u toku.
    Dotad, idi prozivaj džindžere, jer to, zaboga, nije diskriminacija. :)
    Pozzich!

12. Pjer, pošto nema pitanja u tvom postu, a koji je citiran onaj koji si maloprije postavio, brišem ga. Bez spema, molim lijepo i nediskriminantno. :)

13. Pjer88
    Član 13.

Teški oblici diskriminacije su:

1. izazivanje i podsticanje neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti po osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, jezika, političkog opredeljenja, pola, rodnog identiteta, seksualnog opredeljenja i invaliditeta;

Облици дискриминације су непосредна и посредна дискриминација, као и повреда начела једнаких права и обавеза, позивање на одговорност, удруживање ради вршења дискриминације, говор мржње и узнемиравање и понижавајуће поступање.

U prvom postu je linkovana defka koja omalovažava LGBT populaciju

http://vukajlija.com/dukatlija/156124

Iščitaj celu temu pa reci da li ima diskriminacije i omalovažavanja LGBT populacije?!

EDIT i sam naziv teme je šovinističko seljački!

Zašto ne zatvorite temu o LGBT populaciji kad krši osnovna ljudska prava?

14. E ovaj ću da ti ostavim, kad ga toliko cijeniš. Odmaraj.

15. Zašto ne zatvorite temu o LGBT populaciji kad krši osnovna ljudska prava?

Jel mogu ja da dobijem odgovor na gore postavljeno pitanje?

16. Ne znam zašto bi ti mogao, a Pjer ne bi, ali, evo:

Neću da je čitam. Sačekaj Džimija, pa se objasni s njim, jer je on u toku.

Dakle. Ne namjeravam sad da iščitavam temu da provjeravam istinitost Pjerovih navoda, reći će vam neko ko je na njoj prisutan od početka.

Važi i za ostale koji se to pitaju.

17. Dakle mrzite da radiš ono što ti je zaduženje na ovom sajtu i na ovoj temi?

18. Моје питање је да ли постоји могућност да закључате тему о џинџеру јер је изгубила сваки смисао ако га је икад и имала. Видео сам да је изнесен и податак о родитељима који је веома болан за тог дечка иако је и он сам видим превише дао података о себи. Мука ми је кад читам ту тему, јер не видим њену поенту. Било би лепо да се закључа или избрише и мислим да би то имало најјачи утисак на Вукашина. Најбесмисленија тема по мени

19. njesic: da, mrzi me sad. Ako imaš neki problem s tim, žao mi je.
    Ajaxe, oladite više sa tom temom, muka mi da pomislim na nju, ene je u igrama, pašće tu lok i zaborav svakako, prije ili poslije.

Smorilo me ispravljanje foruma za večeras, predajem štafetu dalje. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.