Pitanje autor - odgovor moderator

1. Znam da smaram, ali jer neko uopste citao temu: "Prijavite tudje postere" poslednjih 5 dana i obrisao bar 3 postera koji su prijavljeni? Ja sam to primetio zbog onog koji sam ja okacio, ali sam posle pogledao i ostale, na istoj strani, i mozda je jedan bio obrisan...

2. Mislim da te treba razmodovati zbog bezobrazluka i nemara.

3. Njesic, ok, to je tvoje mišljenje, poštujem ga bezmjerno.
    A ako nemaš više (novih) pitanja, zamolila bih te da ne spemuješ više temu.

Obožavaoče, pročitaće se. I obratite pažnju na prva dva uvodna posta, sad se više uklanjaju a manje brišu.

4. Да ли имате опцију да одабрани постер избаците из одабраних?

5. Моје питање је да ли постоји могућност да закључате тему о џинџеру јер је изгубила сваки смисао ако га је икад и имала. Видео сам да је изнесен и податак о родитељима који је веома болан за тог дечка иако је и он сам видим превише дао података о себи. Мука ми је кад читам ту тему, јер не видим њену поенту. Било би лепо да се закључа или избрише и мислим да би то имало најјачи утисак на Вукашина. Најбесмисленија тема по мени

Фала курцу. И самом се себи чудим што је нисам закључао првог дана кад је такав шит.

6. Што је не користите? Неколико пута до сада сам приметио да неки плагијати или фејлови од постера остају тамо чак и кад постане јасно шта су. Нпр. ова 2, што се скоријих тиче:

http://vukajlija.com/zabava/posteri/139930-znao-sam
    ово ко да је објасни-рударима постер неко окачио и био одабран

http://vukajlija.com/zabava/posteri/31761-bombas-samoubica-kazete
    а овај... ај контамо сви поенту... није лоша... ал је и даље фејлчина од постера; на нивоу америчких "Срби мурш у Сибир" фора; да не напомињем да нарушава традиционално добре односе са братским народом Сика.

7. Што је не користите? Неколико пута до сада сам приметио да неки плагијати или фејлови од постера остају тамо чак и кад постане јасно шта су. Нпр. ова 2, што се скоријих тиче:

Ја се, искрено, не бавим постерима, само дефиницијама. Нека склања одабрани постер онај који га је поставио. Да се ја питам, постери не би ни постојали на сајту.

Jel možete da zaključate temu o dukatlijama? Smatram da je neportebna i vredja ljudska prava jer se na njoj ljudi sprdaju sa LGBT populacijom!

То што НЕКИ ЉУДИ тамо вређају људска права, не значи да не постојимо и МИ који бранимо људска права. У сваком случају, и једни и други имају право да се изјасне. Докле год је тако, тема ће бити закључана. Мојне си ЈТУ.

ЕДИТ: Пардон, тема ''неће бити закључана''. :)

8. То што НЕКИ ЉУДИ тамо вређају људска права, не значи да не постојимо и МИ који бранимо људска права. У сваком случају, и једни и други имају право да се изјасне. Докле год је тако, тема ће бити закључана.

Valjda otključana? 0.o

9. Да, откључана. Скоро се пробудих, па сам још бунован. :)

10. Pokušah da te upozorim na vrijeme, ali si prevršio sve mjere bunovnosti :)

11. Da li može da se progura nešto preko veze, ispod žita, ispod stola, leva ruka desni džep i ti fazoni?

12. Ne ovako javno. :)
    Bolje reci je l' ti odgovorio Fočo.

13. Nije, verovatno radi čovek. A nešto mi govori da će me ljubazno oterati u tri lepe.

A kome da šaljem PVT za ovu moju mućku?

14. ko i zašto je obrisao moju defku reallife vukajlijaš?? Nije ni dobila priliku da se pokaže u široj socijalnoj sredini...

15. Zbog sira i vojne muzike. A i prežvakana je tema.

16. Може ли један банић на ме.
    До недеље ако вам није тешко. Да учим. Хвала.

17. Kako mogu obrisati sliku koju sam stavio pored definicije a?

18. Kaži koja je, ja ću.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.