Pitanje autor - odgovor moderator

1. http://vukajlija.com/infuzija/167075
    Sa moje prve definicije, a prepravi mi je ako ti nije problem, bez Caps locka i ošišanu latinicu...

2. Haha, kako navuče Mrmuna na pos'o lagano :)

3. Uffff, velik pos'oooo... :P

Sređeno, Boki.

4. Pa za tebe i jeste :P

5. Da, ionako samo spemujem i niš' ne radim :))

6. Fala brate, viš šta ti je mod, ja okom, on skokom :)

7. Pozdrav o/

Hteo bih da pitam da li je moguce nekako "bump-ovati" (bring up my post) za postere? Posto moj poster je napravljen, a ubrzo nakon njega napravljeno je dosta postera pa je moj poster izgubio sansu da bude vidjen.

Za 7 sati dobio je 7 glasova (6+ 1-)... Sto je stvarno smesno... Hocu da kazem da moj poster nije dobio sansu da bude pogledan i ocenjen. Makar neka su minusi, ali da je samo sedam ljudi videlo moj poster je prilicno smesno za sajt ove posecenosti i kvaliteta.

Ukratko: Je l' mogu nekako da popenjem moj poster da bude negde u najnovijima... Bio je 10 sekundi i onda je dodato brdo postera preko.

Rec je o ovom posteru. (Mozda nije vrhunski, mozda nije ni dobar, ali barm neka ga oceni narod)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/140678-izazov

8. Tvoj poster nije ni objavljen.

9. Uroš me preduhitrio, nisam stigao da se zahvalim za 'nako prelep gest. Hvala u svakom slučaju(nadam se da će sledeći put stvarno žemski mod stisnuti crveno dugme).

10. Da li postoji tema gde mogu da reklamiram tuđe definicije?

11. Ako biste mogli da odbanujete Vesnu jer je napisala deset uzastopnih postova na Tinejdžerima a s obzirom da smo u igrama, i niko nas ne jebe dva posto, jelte, pustite nas bar da se međusobno jebemo. Hvala.

EDIT
    Hvala, Peki.

12. Šta bi sa onom temom, Korle i Myly?

13. Da nije proradio skidač hejta? Po skoru mi se čini da jeste...

14. @Mr.RaleQ
    ja sam ti dao minus na poster

15. Jel se neko od modova možda pronašao u definiciji Marija Jurić - Zagorka kad ste je tako revnosno obrisali ? :-P ... samo pitam ... :))

16. Zašto svaki put kad okačim 4-5 uzastopnih postova na nekoj temi ona mi nestane iz liste poslednjih aktivnih? To mi se desilo na mimovima i konjkursu.

17. Ako si siguran, prijavi kaizenu kao bag.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.