Pitanje autor - odgovor moderator

1. da,da..proveriću, moguće. Ako jeste, ne gine mi mazohistički udarac u čelo.
    Hvala!

2. Što fejda? Jel spemovao? I što odmah trajni?

3. Poster mi je uklonjen. Jel' njesra il je plagijat?

4. Ne postavljaj pitanja za postere, ubuduće.
    Ovaj konkretno ti je sklonjen jer je tema prežvakana i dosadna.
    A i tekst ti je predugačak ispada iz postera, što se automatski smatra nekvalitetnim.
    A i bilo je milion takvih. Izbegavaj te teme.

I ne postavljaj više pitanja o posterima.

5. Da se nadovežem na Črčin post: isto važi i za Simargla, koji je ovdje i pitao i odgovarao, frcajući duhovitošću naprosto, a svi ga ignorisali :(
    Nemoj da spemuješ, molim te.

6. Jeste, realno je njesra. Žao mi je zbog...(pitanja?), pojma nisam imao da su posteri tabu. Ne pitam više.

7. brojler je pile, a Fejd :D ?

8. Ne razumem pitanje zaista. Sve lepo piše u objašnjenju bana.

9. Зашто је аутор БојанБојанБојан банован?

10. Увео Каизен да пише лепо разлог бана, не знам шта вам више треба од тога. Јел пише лепо:

Treći put banovan za vređanje. Sledeći put za isti prekršaj trajni ban.

То би требало бити довољно. :) Нађи му коментаре последње или постове, наћи ћеш сигурно.

11. Treći ban zbog teškog vređanja.

12. evo ja sad bas gledam i ne mogu naci gde je on to vredjao ako biste bili ljubazni molim vas...

13. Da li bi nekome od vas imponovalo da ode na moj profil i pogleda postere, da obrise one koji su za brisanje i tako to?

14. znaci autor bojanbojanbojan je banovan bez razloga i to na dugih 20 dana? lepo lepo nema sta

15. Ремац, ја сам ктитор, саћу то да побришем.

16. Duše iz nargile, ne lupetaj, ako piše da je zbog vređanja - onda je zbog vređanja i gotova priča.

17. Duh iz nargile
    znaci autor bojanbojanbojan je banovan bez razloga i to na dugih 20 dana? lepo lepo nema sta

Банован је сигурно са разлогом. Можда је на чету вређао.

Елем, што сам ја тебе бановао на сопствени, кад си сваки дан активан са овог? :)

18. Obrisan je taj post na forumu jer bi bilo jako ružno prema autorki koju je vređao da ostane.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.