Što fejda? Jel spemovao? I što odmah trajni?
Poster mi je uklonjen. Jel' njesra il je plagijat?
Ne postavljaj pitanja za postere, ubuduće.
Ovaj konkretno ti je sklonjen jer je tema prežvakana i dosadna.
A i tekst ti je predugačak ispada iz postera, što se automatski smatra nekvalitetnim.
A i bilo je milion takvih. Izbegavaj te teme.
I ne postavljaj više pitanja o posterima.
Da se nadovežem na Črčin post: isto važi i za Simargla, koji je ovdje i pitao i odgovarao, frcajući duhovitošću naprosto, a svi ga ignorisali :(
Nemoj da spemuješ, molim te.
Jeste, realno je njesra. Žao mi je zbog...(pitanja?), pojma nisam imao da su posteri tabu. Ne pitam više.
A Fejd???
A bojler?
brojler je pile, a Fejd :D ?
Ne razumem pitanje zaista. Sve lepo piše u objašnjenju bana.
Зашто је аутор БојанБојанБојан банован?
Увео Каизен да пише лепо разлог бана, не знам шта вам више треба од тога. Јел пише лепо:
То би требало бити довољно. :) Нађи му коментаре последње или постове, наћи ћеш сигурно.
Treći ban zbog teškog vređanja.
evo ja sad bas gledam i ne mogu naci gde je on to vredjao ako biste bili ljubazni molim vas...
Da li bi nekome od vas imponovalo da ode na moj profil i pogleda postere, da obrise one koji su za brisanje i tako to?
znaci autor bojanbojanbojan je banovan bez razloga i to na dugih 20 dana? lepo lepo nema sta
Ремац, ја сам ктитор, саћу то да побришем.
Duše iz nargile, ne lupetaj, ako piše da je zbog vređanja - onda je zbog vređanja i gotova priča.
Банован је сигурно са разлогом. Можда је на чету вређао.
Елем, што сам ја тебе бановао на сопствени, кад си сваки дан активан са овог? :)
Obrisan je taj post na forumu jer bi bilo jako ružno prema autorki koju je vređao da ostane.
da,da..proveriću, moguće. Ako jeste, ne gine mi mazohistički udarac u čelo.
Hvala!