Pitanje autor - odgovor moderator

1. ja nisam nikog uvredio napisao sam na temi snovi sta sam sanjao a to sto se nekom nije svidelo je druga prica sasvim realno ako su moji snovi zabranjeni za javnost ok onda necu ih ubuduce pisati al ovo nije uredu

2. ovo je od drugara nalog koji koristim kada sam na sluzbenom odsustvu...

3. ja nisam nikog uvredio napisao sam na temi snovi sta sam sanjao a to sto se nekom nije svidelo je druga prica sasvim realno ako su moji snovi zabranjeni za javnost ok onda necu ih ubuduce pisati al ovo nije uredu

I sad si provalio da je post obrisan i počeo da se praviš lud i da tražiš dokaz o razlogu banovanja. K'o da je neko ovde veverica.

Ti si napisao svoj san, ne seri svega ti.
    Sledeći put kad budeš sanjao kako ti neki član ovog sajta šamara kurac u punoj erekciji to pričaj drugarima po kraju. Njima možda i bude zanimljivo. Ovde nije.

Sledeće preseravanje - trajni na oba naloga.

4. Kad je Fejd banovan pisalo je da je banovan zbog ponovnog postovanja sisa na čet, sad ima gomila nas koji smo postovali sise i to dosta sisa pa nismo banovani. Pa me zanimalo da li je spemovao ili je vređao nekoga tim sisama ili tako nešto. Ionako nema veze jer ne može ništa da se promeni jel da?

5. Ako ste postovali sise, sa' ćete i vi da jedete banane. Dobro da si rekao. Idem da vidim.

6. sta je bilo sa onim pitanje mod-odgovor autor?

7. šta se desilo sa onom temom pitanje moderator - odgovor autor?

8. Обрисане су ми 4 последње дефке, за редом. Нису биле неке врхунске, али онако, мислим да нису биле све за брисање. Није сад неко претерано зло, само ме занима да ли је све четири обрисао један мод, или више њих, хвала и поздрав ;)

9. Što, 'oćeš da ga biješ?

10. Не, нисам агресиван по природи :)

11. http://vukajlija.com/recnik/autori/43421
    Banujte ovog, bio je ore banovan pa je sad odbanovan.

12. Evo jedno, malo, veoma neobično pitanje? Da li si je pročitao/la?

13. Нисам ја обрисао, ал' ајд' да ти одговорим. Много је излизана фора пљување Гранда. Оно, дефиниције са том тематиком морају да буду екстра добре да би преживеле.

14. pih, odoh u ćošak da se stidim...

15. Добра је идеја, али је реализација веома слаба. :/

16. A da se naslov ove teme

Pitanje autor - odgovor moderator

promeni u Pitanje autor - pretnja moderator, jer vidim da se malo malo razmeću pretnje o banovima?

17. Размотрићемо предлог. Дотад немој да постављаш банална питања чији садржај не доводи у питање твоју егзистенцију на сајту, следи бан :рр

18. Видим да је опет уведено оно да аутори траже бан. Према томе, хоћу да ме банујете до суботе (18 јуна). Хвала. Видимо се.

П.С. Дајте неки креативан и духовит опис бана, као што знате. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.