Pitanje autor - odgovor moderator

1. Уствари нека је она нова... Нема везе, добро је то, ништа.

2. Da ne vraćam?

EDIT: Preksinoć si napisao takvu ili sličnu.

3. То је иста та, само копирана, јер сам тражио прије да се обрише... Нека остане све како је, немој враћат...

4. A da ih zamenim? Prva ima bolji skor.

5. Па то сам и мислио да урадим, али свеједно је... Ај' онда замијени ако ти није црњак, мада то је 10 поена:)

6. Postavio sam vam pitanje na prošloj strani. Šta vam znači to što me ignorišete? Da nije suviše teško? Da vam uradim neku ilustraciju na paint-u kako bi skontali lakše? Do jaja ste.

7. Ej bre, šta odma' napadaš?
    Svima preporučujem čitanje prvog posta teme, a odgovor na tvoje pitanje je: možda zato što odma' nas moderatore optužuju da ne shvatamo njihovu genijalnost, da banujemo bez ikakve potrebe, i tako to. Gledaćemo da pooštrimo kriterijume oko toga, ali postepeno.

8. Лестате, дај пример, где тачно мислиш да је неко претерао у спему, а није био банован?

9. možda zato što odma' nas moderatore optužuju da ne shvatamo njihovu genijalnost, da banujemo bez ikakve potrebe, i tako to.

Kome se ne sviđa nek se izloguje. Ne vidim drugi način da se nešto promeni.

Peki, ne zamajavaj me po ovoj vrućini života ti, znaš dobro da spemuju ko nezdravi i useru svaku temu i mnogi prođu nekažnjeni. I ja sam to radio, mada u retkim prilikama. Uostalom Lulabi je upravo potvrdila to, traži od nje dokaze.

10. Peki, ne zamajavaj me po ovoj vrućini života ti, znaš dobro da spemuju ko nezdravi i useru svaku temu i mnogi prođu nekažnjeni. I ja sam to radio, mada u retkim prilikama. Uostalom Lulabi je upravo potvrdila to, traži od nje dokaze

Па унеси комп у кућу. :Р

Не, хтедох рећи, банујемо ако се неко баш жали да су му сјебали тему, али је гомила тема самим отварањем у некреативношћу отварача осуђена на пропаст, тако да... Ако видиш негде, пријави слободно. :)

11. Kome se ne sviđa nek se izloguje. Ne vidim drugi način da se nešto promeni.

E, jbg, ovo im je tek neomiljena sugestija. :)

Peki, ne zamajavaj me po ovoj vrućini života ti, znaš dobro da spemuju ko nezdravi i useru svaku temu i mnogi prođu nekažnjeni. I ja sam to radio, mada u retkim prilikama. Uostalom Lulabi je upravo potvrdila to, traži od nje dokaze.

Ima slučajeva, većih ili manjih, benignijih ili malicioznijih. Gledaćemo da se dogovorimo malo bolje oko upozoravanja i sankcionisanja.

12. Ok..ok, neću da davim. Nadam se da neće ostati na rečima, samo budite malo više ažurniji, mnogo ste razmazili ovu dečurliju. :D

13. SMare, zamen'o sam :)

14. Фала, праштај на цимању :)

15. Oćem i ja odgovor ak' ga ima

Postoji li negde na sajtu tema o automobilizmu i sličnim stvarima?
    Ne snalazim se bre na ovom forumu ko bre u bunar da sam up'o :P
    Hvalja unapred

16. Vjerovatno ih ima više. Idem da potražim, a ako se neko prije sjeti, slobodno nek linkuje ovom neprijatelju. :)

17. E falja, falja, bilo bi sjajno :)
    I ako nema, uputite me gde da je otvorim. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.