Pitanje autor - odgovor moderator

1. Aha, nisam video, u isto smo vreme valjda postavili i ja onda otišao da čekam rezultate pretrage x)
    Ok, hvala puno :) Kad budem imao vremena probaću malo da je aktiviram, čudno mi da je ta tema toliko zapostavljena na sajtu. (mada kako se snalazim sa forumom verovatno će samo d'ispadne neki karambol x))

2. Da li moze neko da pogleda poslednjih 20ak strana najnovijih postera? Hvala.

3. У ком подфоруму могу да отворим петицију за све чланове Вукајлије?

4. Ок, а хоће се појавити у активним?

5. ма оће бре...
    Што тако мало њуди чирта дефке?

6. Počeli su da lajferišu.

7. Lindros
    Da li moze neko da pogleda poslednjih 20ak strana najnovijih postera? Hvala.

Sk će biti sređeno.

8. Е, ајде ако неко има времена само нека баци поглед на прве две стране дефки.

9. Ovo je toliko očajno da dajem random plus ili minus, samo da ne gledam gluposti.

10. Нисте ми јуче одговорили на питање.

_AJAX_

Izbrisaste mi obe definicije odjednom. Šta je falilo definiciji "Romantičan muškarac" koja niti je plagijat niti je suviše obrađena tematika. Ko određuje kriterijume kvalitetnog i nekvalitetnog i da li se savetujete međusobno?
    juče

Данас имате одличне постере

11. Замолијо бих Пекија д Џема да промени назив ове теме. http://vukajlija.com/forum/teme/16623-cs-1-6-propalo-osnivanje-klana

И да напише само cs 1.6. Није у реду према нама који смо се преко ове теме сконтали и играмо сваки дан у клану који смо организовали. Тако да Џеме, исправи ово.

12. Dali samo meni Vuka u poslednje vreme radi kao da je na raspalom komodor serveru ili šta?

13. Dali samo meni Vuka u poslednje vreme radi kao da je na raspalom komodor serveru ili šta?

И мени исто тако. Иди на www2.vukajlija.com па се тамо улогуј брале. Ради много боље (Ако већ ниси).

14. Aj da probam... znao sam da je ona konfiguracija preslaba za server.

edit : Ic a mirkl, fala Buxno.

15. е, је л зна неко где је она тема где се пише прича на фору силован Вук Бојовић па која га је животиња силовала?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.