U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovo je prava tema za pitanje
Kako je banovani Virtual dobio jos jedan ban? Da li je to glogov kolac u srce da se slucajno ne povampiri. Covek dva puta trajno banovan. Cudo vukajlije. I sto je ovaj jadni ne_moj banovan. Drznuo se da malo vodi diskusiju sa moderatorima mozda? Molim da mi odgovori celt. Ili ce mozda i mene da banuje.
Dobrivoje, piše razlog jebiga.
Pitao sam kako ga banuje dva puta, pa valjda je banovan jos pre dva meseca, nije bio aktivan a sada opet ban na ban, to je pitanje. Stoji poslednja aktivnost 21.04. dan kada je bio prvi ban, sta je sada ovo. Da li to celt stvarno ima nesto protiv ovog coveka, mozda se znaju iz privatnog zivota, pa su se tamo negde skenjali. Ili samo mrcvari jednu te istu zrtvu. Lavovi se ne igraju hranom to bi trebao da znas celte.
Елем, мени и даље нема плуса, а волео бих да наградим пар добрих дефки позитивном оценом. Нема ми ни оловчице за едитовање поста, стоји ми само крстић за брисање. Има ли неко идеју шта да радим? Да ли да отварам тему на "Баговима"?
pre 4 sata
narode, je l' moguce da u 6 sati ima samo 10ak postera koji su prosli kontrolu moderatora?!
neki dobri posteri su sklanjani, a ova cuda jos uvek stoje
http://vukajlija.com/zabava/posteri/152120-dodji-sad-da-lovis-zecove
http://vukajlija.com/zabava/posteri/152189-darth-vader
http://vukajlija.com/zabava/posteri/152452-smrt-vreba
inace, sta je sa definicijama, ranije su redovno kupile po 50, 60 pluseva, a sada je vrhunac kada predje preko 20 pluseva?!
gesihte - konkurencija se povećala, piši bolje defke ;)
Регулишите мало ове постере
ma znam, al' ono sto 'ocu da definisem vec ima, a kad nesto definisem ispadne sranje.... elem, znam da vec po ne znam ni ja koji put pricam za postere i da sam i bogu dosadio, al' stvarno nesto uradite povodom toga ako morete, jeste da ima usranih postera, al' opet ima ih sigurno vise dobrih od 10ak u zadnjih 6 sati....
Шта се ради?
Е'о. Код тебе?
Исто, јбг.
Него, да већ питам нешто. Колико тема се третира као спем?
Смем ли ја да приупитам нешто?
Пошто вас је 9 активних, хоће ли неко да оде на најновије дефиниције и да побрише говна?
Мислим, има оних која већ дуго стоје тамо. А на форуму не видим неку конструктивну расправу него само нешто у стилу, ко ће кога више да подјебе, тако да неће пропустити много.
Ja čistim postere, i u narednih 10 minuta neću moći.
Posle toga da.
Da ne bude posle da ne odgovaram :P Ajd na skajp za 10, da te priupitam nešto.
možemo li ja i reme da budemo moderatori, pardon reme i ja, reme i ja! pravopis!
Ja sam vrlo više kompetentiji od njih dvojice! Ja za moda!
Не може.
Bez spema.
Jeste mi skinuli hejt koji sam imao? Muluca mi je rekla da imam i da ne može da skine trenutno, eto to me zanima.
Edit: i ako bih mogao da zamolim da mi ne brišete zadnu defku do sutra, ovu all in one party, jerbo bih vol'o da ostane do sutra.
БРИШИТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ!
Није још сређен систем за брисање хејта.