Pitanje autor - odgovor moderator

1. Молио бих модераторе да опомену ову персону која је: а) нациста; б) ставља годиште у ник, што је још гора опција од прве... да не спемује оперативну тему. Владавина права се мора успоставити, али то не може бити изговор за непоштовање основних правила пристојног понашања, забога.

2. Зашто Змај не разреши дужности Курда? Колико видех, дотични није био претерано активан у последње време. Чак је достигао и критичну црту неактивности, више га боли јајо за сајт него самог Змаја.

3. Овде човек не сме да поставља незгодна питања, а да одмах неки осветољубиви модератор не крене у одмазду. Да ли је могуће да сте толико сујетни? Могу ли да знам који је "разлог" за брисање ове дефиниције и ко је тај јунак?!

4. Што спамујеш тему постављањем филма уместо дефиниције? лоло

5. stec poljubi mi pišicu pozz maćoree

6. http://i.imgur.com/hjFcj6p.png

pseto88

stec poljubi mi pišicu pozz maćoree

Молим једнак третман за све, не због мене, него да овај господин научи да таквим понашањем баца љагу на све људе са Косова и да због таквих као што је он прави се слика да су сви лоши, иако има и оних који су пристојни и поштени... Почнимо да негујемо праве вредности, докле више бахатост и двоструки аршини?!

7. Stex macoree tapaciraj prikolicu imt-a da ti staramajka ne spava na daskama pusti mene ja sam prodao kutju shiptarima pa se kurchim samo bahato samo bezobrazno

8. опет ВРЕЂАЊЕ... овога пута на НАЦИОНАЛНОЈ основи... и поново на ОПЕРАТИВНОЈ теми...

9. Ja bi reko da ti hotjes da me banuju stex a mislio sam da smo drugovi

10. Сизифе, престани гурати камен. Модератори су на врху брда.

11. shta mislish brate, koliko njih se primilo na ovaj nash, realno, neobichan i atipichan troll?

12. Trollujemo troll brateu

Realno niko :)

13. Jel ovaj strajizam riha pajser?

14. ma daaaj, bash smo ozbiljni, nema shansone da su eezvaleelee

15. Нисте чру тролери. Тролујемо трол, хаслујемо хасл деџко

16. Nema shanse da je neko ochekiwao da se ja i ti druzhimo bratitj

17. Hahaha jeste riha sto posto

18. Strajizam

Нисте чру тролери. Тролујемо трол, хаслујемо хасл деџко

ko je odbanovao ovog?

19. pseto88
    Hahaha jeste riha sto posto

Страјизам је Риха.
    Ијекавица, хејтовање, на аватару исти психотични погледи Ентонија Хопкинса и Ди Каприја - то је Риха.
    А и одао се у једном посту кад је био банован па се јавио са овог другог.

20. Sami pitaju, sami odgovaraju.
    Sada ste veliki, možete sami da ostanete kod kuće, samo nemoj da bi se komšije žalile nešto.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.