Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Kaću da upoznam Boxora?
    i kad ću izaći s Smorkom na piće?

  2. dobro dal ste realni vi

  3. aj lobanja koja me banovala da pojasni gde sam ja to i kada koga vredjao. pa kada shvati koliko je glup, nek banuje sebe

  4. XAXAXAXA OPET ATIF

  5. e pani, znas kakvi retardi. likovi se posrali sebi u usta, kad su jos pre pola godine dozvolili napusavanje kurcem, ali ne i vredjanje porodice. prosli put me retard banovo zato sto sam napisao "jebem im fameliju (argentincima)" i u razlog stavio vredjanje porodice.

    minvajl on vukajlija modovi stavljaju kukaste krstove u nikove, otvorena ultra rasisticka tema jese vs mudzosi, ali ko ga jebe, banuj atifa koji napusava kurcem iako smo rekli da je to ok jos kada.

    e da, napusite mi se kurca.

  6. kadija te tuzi, kadija ti sudi, sto da ti recem. i ovi autori okupljeni oko kadija sto im iz supka ne izlaze. izdrzi atife!

  7. bas ste face kad napusavate nekoga u opisu bana gde ne moze da vam odgovori...

  8. Није изнапушаван, само пише разлог бана.
    Срдачан поздрав.

  9. ja video kukaste krstove pa reko pise nesto fazon :,,ne vredjaj moderatora,jevrejcino prokleta,, xd

  10. Јок море, јесмо педери, али не баш толики :)

  11. Zašto mi moderator uporno briše avatar? Na slici nije privatna fotografija autora sa sajta, a nije ni uvredljiva, niti vulgarna, dakle moliću lepo. Nemate pravo da radite to.

  12. зато што си досадан ко пролив

    скини ми се с курца

  13. Samobanuj se.

    Ima l' koji drugi moderator da odgovori na pitanje? Ozbiljan sam. Kakva ja to pravila kršim ako okačim sliku folk pevača? Evo i ovaj Džani okačio Đanija, pa šta.

  14. па ако си упоран са прозивањем некога нормално да ће да те смакне

    не качи више тај аватар

  15. Brate, smorismo više s' avatarima, ali moram jednostavno. Ti dok si Krajslera držao sa montiranom glavom Bore Drljače, nikome ništa, je l'? Ja ponavljam, okačio sam sliku folk pevača i ti mi je brišeš. Nemaš prava na to dečko.

    EDIT: Razgraniči ono što se ne sme kačiti na sajt i ono što se tebi lično ne dopada. To su dve potpuno različite stvari.

  16. Ima l' nekog drugog moderatora da odgovori?

  17. Pa ja lično, da vidim nečiji avatar kao prozivku upućenu meni, posebno ako je moja slika ili tako nešto, banovao bih onoga ko to uradi onako muški. Na duži vremenski period.

  18. Obrisao bih sliku i upozorio samo jednom.

  19. Ok, konačno normalan odgovor. Fala Džoni.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.