Prijava

vas dvojica imate jako zdrav pristup sajtu. brao za vas i što jedan reče rispekt

Riho pridruzi se ti si obrezan bice egzoticnije i multinacionalno srbin crnogorac bosanac zovite i malog raju i eto nama bivse juuge

Evo ja kao lapo rom lapo kroat

Moze al da ne kazete bohoru mnogo je agresivan vodi rat a ne ljubav

Deku ne moze, kad nadjete teritoriju bicete narod. Eventualno vlasi mogu sa njima se ne zajebavam

i eto nama bivse juuge

Eto Srebrenice na vidiku

Eto jesam reko. Nemoj komad1389 pred njim...

lijepa dama. nemam afinitete samo kažem, samo kažem

riho, ti si musliman po poreklu? pretpostavljam da si ovako bezboznik, al cisto, ko ja sto sam pravoslavac...

hahaha pa ono, po rođenju bi trebalo da jesam. ma kako to zvučalo...

za kog navijas kad se jevreji i muslimani biju?

ravnodušan sam prema budalama koje drže puške

znaci, bezboznik :)

a gde si bio, Smradino dvolična, kad su mažnjavali moje slike sa fba i preradjivalu sliku gde sam imao 2 godine u majkinom naručju i umesto glave stavljali glavić

hahahah pa koliko je ova rec glavicj pravo bogastvo, koji gejm viner od recenice

moram priznati da sam primetio slicnost izmedju politicara na vlasti i modova....koliko god im svi govorili da ne valja to sto rade uvek ce naci neki ''argument'' da se opravdaju ili ce naci citate onih najgorih dupelizaca koji ih podrzavaju i kao ''eto jel vidite da je vise ovih zadovoljnih'', umesto da ljudski podnesu ostavku i pokazu da su ljudine, ma ne ljudine nego divovi!

sto se tice slucaja CHAVEZ, da kazem par reci o tome, posto sam ja licno pokrenuo tu temu, tako da kaznite i mene i ja sam bio nevaljao, OSTAVITE DRUGE LJUDE NA MIRU!

elem, ocu da kazem da svako moze da ode na temu o VOSu da procita stranice od 160 pa do negde 200 i neke... Mozete biti dobri koliko hocete sa njim, al sve osim zgrozavanja na ono njegovo ciganisanje koje necu sada da obrazlazem, znaci sve osim zgrozavanja povlaci zakljucak da niste iskrene osobe.

i slazem se, moze sad neko da mi kaze ''sta to tebe briga, nije tvoj problem'' al pre nego mi neko to napise zamolio bih ga da detaljno iscita ove navedene stranice, i ako ta osoba ne dozivi toliko sramote od tih njegovih postova da se rasplace kao malo dete, slobodno me trajno banujte i obecavam da se necu pojavljivati ni sa duplih. Koje baj d vej ni nemam, jer ja smekerski odsluzim kaznu na glavnom, ne dolazim sa duplih da spemujem!


znaci moje misljenje nakon svega toga procitanog je da je lik jadnik i bednik i da je koristoljubiv i to je moje misljenje i stojim iza njega makar vas 200 sad doslo da mi prica kako je covek legenda i svetac.

za sliku koja je bila slazem se da je preterivanje, nije trebao da je kaci na forum, mada je malo licemerno da ja kazem da je nesto preterano jer sam spreman da kidam zivce nekome za koga smatram da zasluzuje to.

ali ovo ima veze samo sa pravljenjem sizenja sa privatnom slikom...

Јо!
Дошао сам.
Прошло је месец дана од мог одласка, али реко' сам да се враћам. Додуше отићићу опет. Све ће ме мање бити овде.
Е па људи, провео сам месец дана лајферисања и зајебанције. Не кењам, озбиљно сам се посветио друштву, музици а девојкама делимично. Много сам се истрошио на ону прошлу калаштуру, тако да сам сада у фази незаљубљивања и опет идем у борбе против ветрењача и система. Мислим да сам постао малкице зрелији, кад видим сад шта сам писао овде, срамота ме је али у једну руку и то је живот и остаје неко сведочанство о мојим подухватима и одрастању, ако ништа, онда записаних на Вукајлији.
Иза мене је месец дана дружења и лајфовања или лајферисања, ако смем тако да кажем. Сад ће неко рећи, трансферишеш али не, мислим да оно није трансфер, колико год да вам звучи смешно, мени није и можете да се смејете до сутра, знајте да грешите, али мене боли уво за то. :)
Било је подоста журки, 4-5, и излазака са друштвом у град, у кафиће још подоста, што је у мом ранијем животу било немогуће и никад то нисам радио. И даље желим да се зајебавам и постао сам социјалнији. Пробе додуше нисам имао, само 2 чини ми се, али биће и тога све више, почео сам да свирам гитару боље него раније. Свирам за гимназијски хор, што је још један степеник више у мојој музичкој каријери.
Е сад, девојке ко девојке. Напрасно сам се охладио за све и постао равнодушан, на неки начин. Она стара је отписана и не желим да је придајем више пажње, било је неких старих-нових, али од тога исто ништа, рецимо да сам фејлово али се нисам нешто потресо'. Чак сам и ја дао неке педале што је вама непојмљиво. ( Знам да вам је смешно али заболе ме :) ).
У школи сам се такође поправио и почео сам да добијам добре оцене, додуше сад сам покварио нешто али није важно. Највероватније идем са средњом на море, са друштвом, тако да ће бити страва. . .
Ето вам овај есеј, запитајте се. Не кажем да сам ја сад неки лајфер и јебач али мислим да сам схватио да интернет и компјутер немају будућност у социјализацији и да је то губљење драгоценог времена.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aTjCvF4rQhI
Ево песме која објашњава све ово што сам реко' на један другачији начин али суштина је иста.
!

laže dilan. smrdio je doma i pratio iz offa.

Знам да ћу се кајати, с једне стране ми је непријатно кад видим све те увреде и остало а са друге, није ми важно њихово мишљење. Знам да сам у праву на неки начин и они то никад неће схватити. Вукајлија је распад, искрено мишљење о ауторима на вукајлији, Пичке највеће и Мрзим их из дна душе. Наравно има 20так добрих ликова и мислим да њима није место овде. А сви остали педери са форума нек се јебу, а и заболе ме шта мисле о мом посту и нек ме прозивају, није ми важно. Пишам по свим тим магарцима. Реално је да је пост клиначки и препотентан али такав и треба да буде за овај сајт.
Фацо, хвала, такође мислим да имаш будућност, да се тако изразим.