Pitanje autor - odgovor moderator

1. Porediš sebe i direktora? LOLOLOLO

2. Da li biste bili ljubazni da mi obrišete poslednju definiciju? Ne bih je ni ja ostavio živu, nego nisam stigao zbog posla.

3. I da li bi ste bili ljubazni da opomenete Rasnog da me ne smara na svakom uglu? Ne želim da se raspravljam, a on me drka konstantno, ne zna ni on sam zašto.

4. ДРУ КА РООООООООО

5. blz, za tebe nije mnogo ni trajni, ne vrediš mnogo. 20 dana za dišu je izdrkavanje, podmuklo.

6. Ko ga je uopšte banovao? Keltata ja mislim.

7. Hehe castio bi kosmopolitu cajem

8. hahah kolektivno pišanje po blzu. lajk

9. kolektivno pušenje blz-u

10. Vredja nas. Banujte ga.

11. Sam se namestio ko baba u njivi

12. da je bilo samo to na posteru, diša bi dobio 3 dana. ovo je starije, pokvareno. ni jebač ne bi tako

13. Ajmo odbanujte direktora.

14. Agilni ga banovao... Necu ga odbanujem, ne znam kolko je sranje napravio.

15. De, Ađilni, makar obrazloži, 20 dana nije malo bre. Polučetresnica takoreći

16. И ова глупост следећи пут 2х више

17. Neka ga je banovao!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.