Prijava

Kao sto i sam naslov kaze,na ovoj temi kupujemo/prodajemo/menjamo sve sto je u vezi IT-a.. Pa evo ja da pocnem :) Radi se o mom lap topu,postavljen je i na limundo,link: http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Notebook-i-Netbook/15%E2%80%9D/MSI-ex610-laptop/2254649 u slucaju da je neko od vas zainteresan,neka ponudi neku cenu,pa ako se nadjemo na nekoj cifri,skidam sa aukcije:) detaljnije informacije procitajte tamo..
I neka tema bude ozbiljna,znaci bez fora prodajem neispravan ide kabl i slicno :)

3.334 din silne pare, hahahaha

To je pretposlednja ponuda,sad je premasena za neku cifru :) i da zove se aukcija,zato sto ljudi licitiraju,ne vidim sta je smesno

Jebo te limunde i ta sranja. Kaži mi, iskreno jebiga, kakav je to laptop po performansama i koliko bi para za njega. Oće keva da igra fejbuka pa da joj kupim.

E moj zevonja, nikad otebe trgac neće biti. Ajd bar da ti je vratim na vrh nebi li ikako utrapio to čudo. :)

E matori,pazi ovako laptop po performansama vredi,ali je problem njegovo stanje kao sto vidis tamo u opisu,tako da po meni realna cena na osnovu onoga sto sam video koliko su izasle aukcije drugih lapotova i na osnovu kompnenti,130e je moja cena.. nize ne bi moglo,posto i ovakav kakav je skroz funkcionalan,pisem ti upravo sa njega:)

Pa jesi jebo na njemu il šta? :) Reko za kevu je, a ona bi tela da to izgleda tip-top, žensko -estetika joj bitna šta'š.

Može li to da se utegne da izgleda lepo i koliko bi okvirno koštalo. Koliko bi koštao neki prosečan HD za taj laptop.

Jebiga keva je keva, ali nisam ni ja baš neki poslanik. :)

haha,pa fora je sto ja to nisam obracao paznju,znas ono naprslo ko ga jebe.. i onda onako kad je popucalo skroz tek onda izvalis da neke stvari ne valjaju.. iskren da ti budem zvao sam da pitam koliko bi izasla original maska u pakovom servisu su rekli 90e,nisam zvao msi-ov centar,posto sam sa njima u svadji jer prvi put kad sam nosio zbog ogrebotine koja je bila kada mi je stigao menjali su mi zadnji deo maske 15dana,i tada sam 15dana bio bez laptopa :) a sto se hard diska tice.. recimo na winwinu-u,to prvo pogledah.. 250gb je 4169din

Da mi tu sredimo ne ko na viđenje, a? Ja mogu da overim kakav je taj zevonjin (lap top) pa da prenesem iskrene utiske, al' da dobijem jedno 2% provizije. Zadovoljan jedan, zadovoljan drugi, mirna Bačka.

'Оће неко да купи Сони "двојку"? Добро очуван, матор сад већ скоро 4 године. Коришћена интензивно првих годину-две, после слабо. Иду два џојстика, ор'гинал Сонијеви, једном је нало "опустило" икс дугме, други одличан. Има уграђен нетворк адаптер, дајем га са две меморијске картице и са уграђеним чипом за читање пиратерије + плус пун курац (добрих) резаних игрица. 50 евра све ђутуре.

Au, to je đabe, peki... Jebem li ga što sam u cg, a i nemam centa :)
Ali stvarno nije skupo ako ga nisi šutirao po kući tamo

Previše će me izaći kevin fejzbuk, uzeću obični komp za 300 evrova na 300 rata. Jeb'ga, rekoh -žene i estetika.

Au, to je đabe, peki... Jebem li ga što sam u cg, a i nemam centa :)
Ali stvarno nije skupo ako ga nisi šutirao po kući tamo

Нисам брате, само је тих пар година прилично интензивно коришћен. Чак је и скоро рађена генералка, чишћен ласер, кулер и то...

50 евра брате, то је то.

Francky,tvoj je izbor :) moje je da ponudim :)
Inace peki,dobra je cena.. ako me prosere neka kladionica rado bih ga uzeo:))

NINTENDO Wii, potpuno očuvan i čipovan, bele boje, sa Wii remote + Wii Motion plus, glavni džojstik i sporedni džojstik Nunchuk bundle, DJ Hero sa igračkom miksetom, original, moguć update, FarCry Vengeance, Medal of Honor Vanguard, Resident Evil 4, Wii Edition, Smack Down vs Raw 2008, Need for Speed: Pro Street, Wii Sports, Wii sports Resort, NHL 2k10 rekete za tennis, LAN adapter za internet uz sve kablove.Cena 300 e. TEL: 069/ 617-618. Beograd. Filip

E ovako, jel treba nekom mp4, transcendov mp860, skoro nov.
Ono, more puštat filmove, slike, ima radio, ekrančinu ko telefon, čita mp3, mp4, .wma, avi, slike, .txt i te kurce, i ima neki androidov softwer koji ne znam kako da obrišem ali kul izgleda.
Futrola, one sluške što liče na čekić (gumene one ne znam kako se zove to)
Kartica od 2 giga i usb, koji ujedno ima i adapter za punjenje kao dodatak.
Cena nekih 60 €, al još razmišljam da li ću da gi prodam.