Šabac

1. I Logopedi su iz Šapca.. :)

2. koji su ti sad pa ti?

nemoj da se previše pravite urbani, poznato ste po ljubi, šabanu i vašaru i to je to...

3. A po Ognjenu Amidžiću, a? A? :))

4. e da i njega sam zaboravio, a tu su i još neke pjevaljke, kao npr. slavica ćukteraš i još ona neka... pa vi čoeče pravo nadareni za muziku

5. Sa Slavkom sam pevala u horu, hahahaha!

6. Najozbiljnije. Ona je '85 godište.

7. taman...

e pa trebala si se i ti prijaviti za grand, nek te ona malo pogura...

EDIT: jbt, ja više postujem na ovoj temi nego na temi o banjaluci

8. još jedna znamenita ličnost je iz šapca - moja mama! :)))

9. Je li? :) Pozdrav za mamu Šapčanku!

10. Ako ikad dodješ do kasete Vaspostavljanje od Logopeda, naći ćeš i moje prezime na zahvalnici ;)

11. Sviđa mi se ona vaša glavna džada, pravo široka.;-) Jedino ima mnogo pasa lutalica. :-P

12. Hahaha Melkijades, nisam sigurna da muzejski eksponati smeju da se diraju. :)

13. Мелкијадес, јеботе, па ти нам комшија?

14. Aha. Marlena je bila simbol grada dok je nisu pogazila kola. I danas joj se sećam lika.

15. Не могу да верујем.
    Ја је се и не сећам, само онако кроз маглу. Била сам мала у време њеног бивствовања. Мада и она је била висока до пода.
    Које си годиште?

16. :) Da ti napišem odmah i horoskopski znak? 85.

17. Можеш ако хоћеш и на фејсу да ме додаш :Р Пошто си старији од мене контам да се и не знамо. Али, које је ово откровење за мене.
    Едит: Кад нудиш већ, да ниси шкорпија?

18. Hahaha nisam škorpija, ne interesujem se baš za horoskop. Kakvo bre otkrovenje, ja sam sitan, smotan, ružnjikav i upadljivo glup. A i pišem plagijatorske definicije ;)

19. 'Ајде, океј, пошто си нагласио већ, нећу те смарати од чијих си кућа. :)
    Сад ми се тек слажу неке коцкице. Оно си ти беше хтео да идеш да гледаш Цајтгајст кад је био на Спенсу... Хаха, 'лааадно могли смо се чак и упознати!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.