Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jebiga. Navraćaćeš s' vremena na vreme.
Па да, има Шабац то нешто своје, што има само у Шапцу, али бледи то, и тај вашар одавно није башар него скуп сељака и цигана, тачније само цигана, сељак је поштен човек, е свиђа ми се што је на старом граду сада велико шеталиште и практикујем да се недељом поподне шетам тамо, много је добро. Да не заборавим да и Мачву ФК која је у курцу и чека неког одговорног да заврши стадион, светла тачка ми је Металопластика тамо сам редован. Ја сам онај прави локалпатриота. Само мој град и крај! :)
KO JE NAJBOLJI? KO JE NAJJAČI? METALOPLASTIKA!
Ja sam rukomet počeo da gledam u hali "Zorke" i gimnazija, ne prođe utakmi ca aa da nisam tamo.
Е ако игра још неки бркати цига штопера у мачви јеби му матер циганску маре за мене
Nisam već neko vreme na Mačvinoj tribini, više gotivim rukomet.
Šo te brka iznerviro, puko te na kladži a?
Пуко ме по колену ђоном маму му бркату, имам још трагове циганских крампона на нози. Диви има негде слика овде, чини ми се на оној теми "подели нешто своје са вукајлијашима"
Завршио средњу у Шапцу, моја кућа је она поред економске школе одма (мислим бивша кућа, покојног деде и бабе, продата одавно, сад је вероватно тамо нека нова кућа, а можда има и улица поред економске, некад је тамо било наше двориште).
Иначе, у Шапцу живео током средње (медицинску завршио, после факс у БГ), од 94. до 98. године, онако град сад није ништа посебно, али има Саву, а сваки град који је на реци има нешто што други немају. Реку, јебига :)
Иначе пуно наркоса, и током деведесетих је још било много, могу мислити сад како је. И цигана на извоз.
И да увек ме је фасцинирала црква у центру, кад видим оне попове како долазе на "посао", један посебно, цепа неку јамаху моторчину, а мантија се вијори иза. Кома :) Мислим, возни парк испред цркве, и то.
Било ми супер оно тркалиште, тамо сам трчао 15-ак километара сваки други дан, тако, а сад не мрдам гузицу из фотеље :Д
МЕТАЛОПЛАСТИКА! :)
Ја сам редован и на Мачви, један од оних ватрених, некако се љубав створила код мене за тај клуб, што кажу цигани ушло у крв и ћао!
Јуче је МП играла у Крушевцу, изгубила 27:26 :(
А ја генерално волим рукомет доста, и матори ми је пратио МП, а био сам и на овом Европском што се играло код нас, био и на финалној.
Има наркоса то је истина ал ради мурија свој посао, тј хвата ове што се дрогирају а не ове што продају.
@mare Сигурно си био у хали Зорка када је МП тукла циганију 10 или 11 разлике када је на крају текме Ђенка пусти песму на разглас ''Црвено обуци'' од Љубе, када су га питали па добро што подјебаваш Београђане, он каже па није то због њих Љуба био на рукомету па да га испоштујем. Ја кома!
Био сам тамо, смејао сам се ко неннормалан и сад ми смешно кад се сетим... Не знам баш да ли је било толико разлике, ал ајде. Иначе, ја много готивим ширир центар, велики парк, тркалиште. ваљда јер и сам живим поред главне, јебига. Е, знаш где је трећа здравствена амбуланта? Наркоси се по целу ноћ фиксају у клоњи и оставе разбацане шприцеве, игле, ма страота, причао ми лик шо ради тамо...
Јесте брате тукли су их преко 10. (смајли кезина)
Испод Мачвине источне трибине имаш да видиш свашта, крваве шприцеве цела камара, и сад се најежим кад се сетим. Код мене на Тркалишту по штековима, дува се најнормалније на брду код склоништа, пијаца код касарне исто за допере рај, страшно... Ма пусти се тих тема има Шабац и квалитета... :)
Neko rece:
Ko ne zna Luku, ne zivi u Sapcu, toliko! :)
Хеј, ја бејах то... :-Д
Не живим ја у Шапцу, него под Летњиковцем, али ето, Лука је геније кога знају људи у сваком граду у Србији! олололо
Је л' те 'вата за стомак и пата што си се угојио? :-Д
Ma, dobra klopa, dobri ljudi, ŠLF je ono najprepoznatljivije od Šapca. I naravno, čuvene kafanice, koje su sada većinom pozatvarane, a u kojima su nekada davno lumpovali Janko Veselinović, svirali Cicvarići, Vasa Andolija...
dobri ljudi u šapcu,hmm, mora da su neki stranci bili u prolazu, ili se skoro doselili pa nisu pokupili lokalne navike. nema većih mrguda u zemlji.
odlazak u šabac je kao odlazak u neku drugu zemlju, ako nemate para, a hoćete negde na leto, pravac šabac, doživljaj sličan onome što bi ste doživeli u tirani, sa malo primese krvne osvete naravno.
Sad već spemuješ. voj problem što se nisi uklopio.
Kacam bio mali znao sam svoj pravac....
Ти то глумиш репера?
Grad je paralisan! :D
Sneg okovao grad!