NEĆEŠ JEBATI, REci mu KAĆA da nije dovoljno ČIST za tako nešto!
Pa naravno da neće. Dok mi ne donese iz katastra crno na belo da ima bar 200 jutara i dok ne vidim bar nekog belarusa 82 i neki salaš gde mangulice trčkaraju, nek mi se ne obraća :) Ovo su minimalni uslovi.
: Pa naravno da neće. Dok mi ne donese iz katastra crno na belo da ima bar 200 jutara i dok ne vidim bar nekog belarusa 82 i neki salaš gde mangulice trčkaraju, nek mi se ne obraća :) Ovo su minimalni uslovi.
posto sam iz Srema moze nesto manje zemlje,a da se dobije to sto drugi traze:)
Ravnica može da nam se sagne.
Mrmoone dabogda ti avion pao na kuću, onda ćeš doći na brdo lolololo
NA VRH BRDA KITA MRDA
GLEDA LALA PA SE SPRDA
Ahahahahham koji si ludak, bokte! Jezik pregriz'o. Al' pre će na brdu da me utrefi neg' u ravnici. Kad sam na brdu, bliži sam mu :)
Pa naravno da neće. Dok mi ne donese iz katastra crno na belo da ima bar 200 jutara i dok ne vidim bar nekog belarusa 82 i neki salaš gde mangulice trčkaraju, nek mi se ne obraća :) Ovo su minimalni uslovi.
Svaka Lala na planini nam se sagla. Ha!
Ahaha sećate li se one epizode mućki kada drpe antenu za navođenje sa aerodroma misleći da je satelitska!
posto sam iz Srema moze nesto manje zemlje,a da se dobije to sto drugi traze:)
Pa naravno da neće.
Edson Arantes do Nas - NEĆE NIKADA JEBATI NEKE FINE CURE A ŽELEO BI
JA HOĆU JER JA SAM IZ RAVNICE KOJA JEBE
KIKINDA JEBE
Neka vas ravničara, samo vi obrađujte vašu zemlju. Onda preko zime siđu brđani i harače vam i zimnicu i žene hahaha.
imam par jutara pod duvanom mogu da ti dam jedno da popusis...
Ahaha pwned!
http://www.deere.com/region_ii/media/images/equipment/power_systems/products/biodiesel/ag_machines_140072_458.jpg
katija jel dovoljno za nas pocetak?xaxaxa
Ccc drkate se cele godine i onda vam država to otkupi upola cene.
Moja omica kad napravi štrudlu sa makom, prste poližeš.
http://islamhaqq.com/strudla.bmp-for-web.jpg
mala sala iz ravnice nista zlonamerno.....nisam mogao da odolim...sorry
Ma Keti, neću dimam posla s prasadima. Što sam dvaes godina išo u školu? Da rintam?
A, i ne znam šta ti je to jutro. Možda i imam, a ne znam.
A u kakvu si to školu išao dva'es' godina, kad ne znaš šta je jutro?
Pajko ne volim džondir. Samo claas. Ipak sam ja Švabica :)
Ma Mrmoone možda je išao u crvenu smenu, posle podne. I da, tražićeš ti plac na Avali kad počnu da padaju avioni ko golubovi.
U BRĐANSKU LO LO LO LO
Caro, jel to onaj fazon, pešačio 100 kilometara po brdima prekrivenim snegom do škole lolololololo
Caro, jel to onaj fazon, pešačio 100 kilometara po brdima prekrivenim snegom do škole lolololololo
JEste, mora da je on onaj mali klinja iz emisije što sam cepa drva u svojoj dnevnoj sobi a kompjuter mu je poklonio UNICEF
LO LO LO LO LO
Za sada smo ustanovili da brđani nemaju pojma o:
1.JEBANJU
2.ŽENAMA
3. ŠTA JE TO JUTRO A DA NIJE U ZORU
A naučili su:
1.RAVNICA JEBE
2.U RAVNICI NEĆE JEBATI
3.DA SLUŽE