Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=32FVi7SpQDk
Jbte, bend koji nema ''lošiji'' album
Ti upravo omalovažavaš mene i moj rad. A to nije lepo. A nisi nikad ni preslušao šta ja radim. A to znači druže moj, da nisi merodavan. :)
Иначе, велики сам фан чланова Тула појединачно. Сматрам Дени Керија за једног од најбољих, можда и најбољег бубњара данашњице.
http://www.youtube.com/watch?v=dZcTLbibLgw
čuo sam jedva nekoliko pjesama od njih ali meni ovaj ''tool kvlt'' tako liči na EKV kvlt koji ljudi na ovom sajtu toliko pljuju.
pa sad me jebite radite šta oćete....
Дај неки линк да чујем, па ћу ти рећи. У сваком случају, Тул није музика за ремиксовање.
...a ni za obradu
Ни за обраду, слажем се.
Nemoj da remiksujes, brate.
Uzivaj u muzici kakva jeste.
S'obzirom da slušaš ovakvu vrstu muzike (Dosta sporiju i emotivniju) pretpostavljam da ti se night full on neće svideti.. A jedan link sam ostavio u ovoj temi, s'komentarom ''Moram da spemujem''. :) A stvar Children od Roberta Miles-a koju su remixovali krome angles postade veći hit od same stvari, za koju sam ja lično mislio da je nemoguće remixovati :) Nikad se ne zna brale :)
Ех Тул... Зика моје младости. Иако је важило да су бенд за "паметне студенте", ја сам их слушао од краја основне, кад се појавио спот за "Шизму" па наставио кроз целу средњу до данас... Иначе контам да не контам њихове текстове.
pa sad me jebite radite šta oćete....
TOOL = ekv?!?!?!?!?!??!
Kakav danak neiskustvu...
Ma samo opušteno, ja to radim za svoju dušu, drago je meni što vi mislite da ne može bolje od toga, jer mi to daje volju da ga pocepam još više, naravno na sebi svojstven način (al' sam se iskenjao) hehe, neću vas više smarati! A'e uzdravlje! ;)
-.- rekao sam taj ''tool kvlt pokret'' tj njihovi fanovi a ne bendovi jebo te, zar sve moram crtat....
Zdravlje, Buksnetino. :)
Odo' ja u grad, vracam se sutra. :)
Šta se ježiš, ukapirao sam. Samo što Toolovce i Ekaemomci teško da moš da porediš, onako, na prvu loptu.
:Д
Не ради се о брзини и ''емотивности''. Зна се која музика је за ремиксовање. У ствари, по мом мишљењу није ни једна, јер сматрам да је 99% ремикса само покушај људи који не знају ни најосновније ствари о музици да унаказе нешто у шта су прави музичари уложили много труда да одсвирају и изведу на квалитетан начин. Али ајде, ако се већ нешто ремиксује, то су ствари са парним ритмом (1/2, 2/4), а не 5/4, 7/8, 9/13... Другим речима, уз ово друго не може да се скаче и да се игра. :)
Buxno ne mogu ja da serem sad kako znam hiljade fanova i jednog i drugog benda a lično ne slušam ni jedne ni druge, ali ovako kao nekom autsajderu meni djeluje da i jedni i drugi svoje voljene bendove kuju u zvijezde, kako su oni Bogovi i kako su oni izmislili muziku i tako ta sranja. Opet kažem, ne znam ja da li je stvarno takvo mišljenje većine Tool fanova ali ja sam stekao takav utisak jbg...
Ima tebra dosta izuzetaka, ali nisam ovde da bi raspravljao sa tobom da li nešto može da se remiksuje :) Uostalom, ne želim da kvarim zvuk pesme ukoliko nemam vaw fajlove koji mogu da mi pomognu da se kvalitet stvarno primeti :) Tako da od te ideje odustajem.. Za sad! :P
A što se tiče ovoga o ljudima koji pokušavaju da oskrnave nečije trake, veruj mi da grešiš :) Mnooooogo je teže napraviti remix neke stvari, nego napraviti svoju.. :) Evo ja imam par svojih traka koje nisu remixovane i za koje mi nude neke pare (Naravno ne pristajem ni na kakve pare, jer će posle ta traka postati tuđe vlasništvo), a svaki pokušaj remixa neke kultne stvari ostaje samo pokušaj uradjen do 2 minuta :) Jednostavno je nemoguće skinuti sav taj trud, osim ako nemaš baš baš baš ogromnu volju i želju, što ja u ovom slučaju nemam :)
Ju, istripovah da je meni upućeno ovo gore :)
Meni je zanimljivo što se tool dojmio dvoma elekroncima, koji su alergični na bilo kakav oblik gitarske muzike. Bilo je u fazonu: "e ovo bih čak mogao i da slušam nedeljom kad se vratim sa psy trance subotnje žurke da malo odmorim mozak". Ja ih baš volem, originalni su, ako ništa drugo. I ovaj Isis što ga pomenu džimi, dobar bend, malo vokal šišteći, al šimaveze.