Спотови за загореле

1. Romantika & senzualnost

Без непристојних речи овде.

2. ju hev ze puse aj hev ze dik ahahahah ! dobar izbor.

3. A ladno su zamaglili scene... Šit!

4. Ево ја сам исхаковао то, погледајте нецензурисану верзију

5. gledao sam nezamagljenu verziju...ma nemoguce da su oni isukali njihove...garant su dubleri bili. mada kol'ko su ludi ne cudi me nista.

6. Baš to. Njihova reputacija navodi na pomisao da su zaista oni - što i ja mislim.

7. Они кажу да они јесу исукали будале.

8. Фора је у томе што само један од њих стварно јебе у том споту, остали су жењети... па нису ни јебали, само су као фол блејали ту голи лололо

9. u pravu si...sve oklagije u spotu liče jedna na drugu...previše.

10. а и нигде се не виде у истом кадру вићгла и вугла којој вићгла припада... само код једног лика чини ми се... тако да трси један сигурица, остали су намонтирани

11. jednom od njih je kožura drugačija.

12. лолололо лололл ти си луд :)

13. е ниси ми одговорио на питање везано за аватар

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.