Prijava

Baš mi trebate :-)
Ovako film počinje na nekom groblju,u uvodu kažu da će zbog budžeta film biti na kineskom. Pa dvoje se ljube na groblju dok pada kiša, zatim mladića odvode na saslušanje u policiju zaboravio sam zašto. Posle je cela priča o dvojici agenata iz FBI a ujedno su Francuzi. U jednom delu kada ulaze u kuću, jedan nogom šutia vrata i ona se otvore pa zatvore dok ne provale da je da vratima opruga koja ih vraća u zatvoren položaj. U jednom delu putuju u ameriku avionom a nekom ženom politilčarkom kojoj su oni bodigardovi. Pa u jednom delu jedan taj agent(u penziji) saznaje da ga svo vreme špijuniraju, kao njegov pas je lutka u kojoj je čovek koji ga špijunira, njegove komšije su agentiFBI ili čega već...u jednom delu taj jedan odlazi u šumu jer ga je ogadio grad i živi primitivno obučen kao tarzan sve dok mu drug ne dođe da ga vrati(parodija).Pa taj Francuz u jednom delu želi da pojede svoj automobil. Mislim da se taj jedan zove Rubi, što jede automobil...i na kraju filma ispituju tog mladića koji je ljubio devojku na groblju, sami su u sobi i ovaj agent ga pita ,,Da li si joj dirao grudi?"(onako malo napaljeno)....i to je skoro sve čega se sećam ako neko zna molim vas da mi pomogne, mnogo mi se svideo taj film, ljubim vas punooo(cmok cmok)

Ja mislim da je na francusko-američki film
Eto

Ne postoji takav film jbg

jebiga pada mi na pamet samo film ''kosnica'' mada je spanski i totalno nista nije isto kao ovo sto si opisao nego je neki spanski tipa kao boss mafije uhapsen, i odveli su ga u neki hangar gde su dosli njegovi ljudi da ga spasu pa su se sa ovima pucali citav dan dok nije dosla pomoc ne secam se ko je pobedio jer sam gledao ovaj film sa 14-15 god

Jeste gledali film na O2 bio pre neki dan lep je ne svidja mi se samo sto biju zene

Šta beše ovo?
Tata i mama, dok im sin nešto studira u njegovu sobu prime momka na gajbu. On se spetlja sa mamom i sve to fino funkcioniše dok se sin ne vrati sa faksa i provali da nešto nije u redu. Kultna scena kad svi četvoro piknikuju a ispod stola noga trlja po maminoj pici. Taman pomisliš da ovaj podstanar baš nema mere ali dok mama tiho uzdiše i kulira... podstanar ustaje a noga i dalje dole. Noga je od sina!
pomagajte!

Digao mi se sad malo

hahahahaha i mene zanima

prilicno sam siguran da kevu glumi Danica Maksimovic

Domaći film iz 80ih valjda, malo dečiji... Lika zovu Roki i prodaje priču lokalnim klincima da je bivši bokser a nije... Jel zna neko naziv?

Protiv Kinga (1974)

Tipa neka mlada devojka koja želi da se zamonaši ili tako nešto, valjda joj ne daju roditelji ili šta već, ona odbija da jede, radi neke trbušnjakeš šta je znam, na kraju je sahrane u manastiru valjda.... film bio na tv pre min 15-20 godina, strani film

Prica Monahinje Johane

brt može imdb ili engleski naziv?

Može biti da je dosije x al čini mi se da nije. Uglavnom u sceni koje se sjećam čovjek stoji na nekom stubu i konopcem ga spuste glavom ka nekoj zdjeli sa škorpionima ili možda zmijama jer mu je to najveći strah. Neki lijevi glumac je u pitanju mislim i da umire na kraju scene.

Već dugo vrijeme mislim o jednoj seriji koju sam gledao kao klinac kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih. Strana serija je, na Engleskom. Drama. Nije Američki Engleski nego možda Australijski, Novozelandski ili čak i Britanski.

Radnja se odvija pored morske obale. Jedan od glavnih likova je neki krupni bradonja, nešto poput Bud Spencera. Vrlo dobro se sjećam jedne scene u kojoj je neko stavio zmije u kadu da preplaši jednu ženu zvanu Margo???

O da, uvodna špica serije zvuči kao da neko zviždi neku melodiju.

HELP