Zna li neko koji je ovo film?

1. Evo ga hajlajter :)

Ima ovaj, ali ne uklapa se skroz u tvoj opis:

Suspect Zero (2004)

Ako nađem još neki, javljam.

2. Kada pogledam, javljam da li je taj, mada msm da jeste. :)
    Hvala. :)

3. Zapamtio sam samo scenu da Morgan Frimen izbaci neke dijamante kroz prozor voza.

4. Muz i zena se voze u Jeep Grand Cherokee-u. Da li je on ostao bez posla ili sta vec, uglavnom pricaju kako ce da otplate jeep. i pominju se neke krofne. silne krofne. mislim da je muz kurta rasel, ali nisam siguran. e, da, nemaju samo brigu kako da otplate jeep, jos nesto se desava.
    edit: mislim da jeep potone u reci ili tako neki kurac

5. Graj fala, odgledacu.

6. Muz i zena se voze u Jeep Grand Cherokee-u. Da li je on ostao bez posla ili sta vec, uglavnom pricaju kako ce da otplate jeep. i pominju se neke krofne. silne krofne. mislim da je muz kurta rasel, ali nisam siguran. e, da, nemaju samo brigu kako da otplate jeep, jos nesto se desava.

http://www.imdb.com/title/tt0118771/

Axele msm da je to ovaj film

7. hvala. skinucu pa cu da vidim.
    edit: to je to. ala sam se mucio da nadjem adekvatan prevod. na kraju mi ostao jos jedan prevod da probam i mislio sam da ako nije taj da skinem engleski sub pa tako da odgledam.

8. Juce sam gledao dojajan film na hrtu,al ne znam kako se zove.
    Mislim da je film poljski ili ceski, nisam siguran.
    Radi se o klincu cija keva je kurva (ali ne ona koja se daje za pare, nego ona koja se daje svima za dzabe...) , i koji zbog toga bezi od kuce i zivi na ulici, skuplja i valja staro gvozdje kako bi preziveo...malo kraducka itd. Koliko se secam, klinja se zove ''Kendel'' (ili Kendal?). Ne bih da spojlujem(ali mozda pomogne pri trazenju filma), ali upecatljiva mi je recenica koju izgovori na kraju: ''Ja postojim''.

9. Uglavnom klasičan američki horor. al sam se usrao kad sam gledao kao klinjo.
    Neka grupica tinejdžera, možda njih 6, ide na neki izlet, džipom, i neka devojka im pretrci put, one se skucaju, a ona što je kroz šiber virila zakuca se glavom u drvo i prepolovi se na pola. Kasnije oni nađu tu devojku, a ona nema jezik, odvede ih uglavnom do njenog tate a on je neki ubica, i vija ih testerom i svačim po kući. Zapamtio sam da su našli njen jezik u tegli u družideru.

10. Дуче, јеботе, шта ће ти та срања?

11. Da vidim oću li se usrati.

12. Момак и ђевојка су се мували и ђевојка је написала на новчаницу нешто и том новчаницом је платила нешто и рекла му ако их икад он нађе, тј ако дођу до њега, они ће бит' заједно... На крају их наравно нађе, дођу до њега некако итд...

Ово ми је друг река', зна ли ко који је ово филм?

13. Nemam pojma, ali komotno bi mogle da glume Meg Rajan i Hju Grant. Ko drugi?

14. ja pre tri četri, tuda negde dana, na rts1 gledo neki film, znam da je bio do jaja i da je traj'o do 1:24 , samo ta dva detalja znam, AL NE MOG SE SETIM ničega iz filma!!!

15. СМарко

Момак и ђевојка су се мували и ђевојка је написала на новчаницу нешто и том новчаницом је платила нешто и рекла му ако их икад он нађе, тј ако дођу до њега, они ће бит' заједно... На крају их наравно нађе, дођу до њега некако итд...

Ово ми је друг река', зна ли ко који је ово филм?

http://www.imdb.com/title/tt0240890/

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.