Zna li neko koji je ovo film?

1. Prvi je kao o nekim zmajevima i čarobnjacima, crvenim, crnim, zelenim, a sve se odigrava kao ne nekoj tabli za društvene igre, kao ne ljuti se čoveče ili šah, a oni se i stvarno bore, ne znam da li neko kao upravlja te figure.

The Flight of Dragons

2. U ovom spotu ima isječaka iz nekog filma, koji je to film?
    http://www.youtube.com/watch?v=9lK3laVO53U

3. Jeste, to je taj, sad htjedoh da kažem.

4. Hvala, a zna li neko za ovaj drugi crtani o džinovima kad dečak upozna nekog matorca za koga se ispostavi da je zapravo jedan od manjih džinova i zajedno odu u tu zemlju džinova?

5. Јесте, Манијаче, 100% и мени је требало дуже да се сјетим.

6. a možda i nije, jer postoji još jedan sa sličnim opisom, dečak se zove Tristan valjda, a džinovi i ostali likovi u crtaću imaju neke kurce koji im lebde iznad glave, i mislim da je španski crtać.
    a možda sam i pomešao ova dva, pojma nemam, haos mi u glavi već par dana.

7. што је добра ова риба што пева ову песму соним ликом из Хима. БРАТЕ КАКО ЈЕ ЈЕБЕНО ДОБРА!

8. Može me imati kad god hoće.

9. Ovako, u pitanju je francuski film, neki gangsteraj. Radi se o nekom Klodu koji je šef neke krimi grupe, i sad njemu neki lik ostao dužan neku kintu pa ga on sa ekipom u svojoj gajbi prebije ko vola i pusti, onda taj car iscima policiju oni tu nađu drogu i svakakve pizdarije pa uhapse tog Kloda i zatvore ga na par dina, i tu dža bu prolazi vreme ovi njegovi se dogovore sa nekim drugim krimosima da ga roknu kad izađe ovo ono... Ne ide meni ovo opisivanje al' nadam se da neko zna o kom filmu pričam. Gledao sam ga na Obn-u pre 3-4 meseca.

10. Videla sam skoro negde na TV-u samo par scena i htedoh da gledam, ali žurila sam negde..
    Uglavnom, lik je valjda bivši agent ili šta već, ali sada ga svi jure, a on je ranjen, pa onda pravi neku improvizovanu infuziju.. i za to mu treba nešto iz prodavnice, ali ne želi da ga prodavačica prepozna, pa pokvari osigurače da bi bio mrak u radnji i onda uđe i kupi.. Zna neko?

11. Hvala puno.. odoh da gledam :)

12. Zna neko koji je ovo film: prikazivan 1000 puta na istoimenom tv 1000...
    Lik i likuša prolaze pored napuštene crkve i vide nekog baju kako baca telo zamotano u čaršav. Onda ih on prati u ogromnom kamionu. Zatim taj lik upada dole kroz tu cev u tamnicu tog demona, gde se nalazi jebena ćele kula. On fazon ima neka ogromna demonska krila i na kraju ubija tog lika i pustoši celu policijsku stanicu. Zadnja scena - tom liku je odro kožu sa glave a likušu je poštedeo...

13. Taj je, zahvaljujem :)
    Našao sam još jedan veoma sličan koji su takođe često puštali na TV 1000. Slabo je ocenjen, ali vredi pogledati...

http://www.imdb.com/title/tt0428251/

14. ПОМОЗИТЕ МИ ДА НАЂЕМ ОВУ ПАТЕТИКУ, МОЛИМ ВАС!

devojka se zaljubi u profesora na faxu i ceo film je namesten tako da izgleda kao da imaju aferu i u stvari ispada da je sve bilo u njenoj masti,poslednja scena je kada je ona u policijskoj stanici i ispituju je,valjda jer je tvrdila da je profesor pokusao da je ubije da zataska aferu pred zenom,i pitaju je ima li dokaz da su bili zajedno i ona im pokaze fotografiju njih dvoje,samo to nije bila fotografija,vec slika nje sa njegovom slikom..i film se zavrsava tako shto je odvode u ludnicu

15. Gledao sam ga pre nekih 7-8 godina. Sećam se da je radnja vezana za specijalce FBI koji su trenirani da pomoću moždanih impulsa vide udaljene stvari i pojave i da posmatrajaći nečiju sliku kažu gde se ta osoba trenutno nalazi i šta radi. U suštini, ta jedinica se raspadne jer su svi poludeli, ali se ponovo okupljaju kako bi zaustavili nekog ubicu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.