Zna li neko koji je ovo film?

1. Да није онај од Лерија Фишберна..? Дип кавер? Чек' да нађем.

http://www.imdb.com/title/tt0104073/ Овај?

2. Nije. Taj čamuga je skroz nepoznat glumac, totalni anonimus. Samo sam ga u tom filmu video. A i film nije baš visokobudžetni.

3. Juče dok sam uživao u reklamama na pinku setio se jedne scene.
    Lik uvatio nekog lika oće ubije boga unjemu, i ovajbaja kao neće da prizna nešto kaže "zato bih ti kazo kad ću ionako i ovako riknuti odnosno ti ćesmeskemati" a ovaj onda njemu "tićeš umret ali ja mogu da učinim da umrešu bolovima" i tako...

4. Da nije ovaj zoom-e http://m.imdb.com/title/tt0160401/
    Sa camugom iz dr Hausa

5. Bravo doa, to je taj film i čamuga. Ladno glumi i LL Kul Džej, to sam zaboravio. Saću da skinem.

6. Prvi film je bio Božićna Satira kog ne mogu da nađem na netu jer ne znam originalni naziv, zanimaju me nastavci tog filma. Tačnije to su uglavnom avanture jedne porodice koje imaju neke uvrnute rođake. Prvi put su bili zajedno u Las Vegasu gde je sin glavnog glumca osvojio automobile na ruletima, drugi film gde su na neki neobjašnjiv način u kvizu osvojili nagradno putovanje po evropi i tamo doživljavaju kojekakve neprijatnosti zbog njihovog oca.

7. To su ti filmovi! Hvala vam puno. :)

8. smarač si, salmonele. :p

9. Ima jedan film negde oko kraja osamdesetih- devedesetih.
    Neke dve devojke prespavaju apokalipsu ili napad vanzemaljaca (nisam siguran) i bude se na kraju sa neznanjem sta se desilo. I cini mi se da ima jedna scena gde jedna od njih reseta prazna crna kola UZIjem.

10. To je to! Zahvaljujem.

11. Koj' trip,vidim juce se pominjao Eragon,a bas sinoc sam ga gledao.Jeeeeeeebo teeee koliko fensic govora ima kao na primer: ,,Into the sky,to win or die!" i sad kao on skace na zmaja ovo ono.Umro sam od smeha...Devojka i ja gledali,izneverovali smo koliko seru.

12. On radi u nekoj firmi za čišćenje, a njegova specijalnost je čišćenje poslije ubistva. Jednom dobije nalog za koji je mislio da je od policije i tako je očistio sve tragove prije nego što se saznalo za zločin.Nakon nekog vremena on shvata šta je uradio i odlučuje da pronađe ubicu...Zna li neko?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.