Zna li neko koji je ovo film?

1. Neki film o leku protiv raka ili neke slicne neizlecive bolesti. Oni odu u prasumu da pronadju lek i na kraju i uspeju, valjda neki mravi koji su jeli secer su lucili taj lek, ali drvosece poruse sumu, pobiju mrave ili sta vec. Davno bese, cini mi se da je Son Koneri glumio, ali nema seme da se setim, a ni medju njegovim filmovima ga ne prepoznajem...

2. Izgleda ko to, fala Bruce, majstore.

3. Neki film o dedi koji sa svojim unukom traži jako ratku krušku hecucuri, tako nešto. Pa idu po sibiru i traže krušku. Film je ruski, naravno.

4. Не могу да се сетим свега, али знам да има неки део где Вуди Ален позове неку курву, луду црнкињу, и после она треба да се преставља као да му је жена, девојка, шта већ. Доста тога се дешава док се они возе (мислим да Вуди иде на доделу неке награде) са све црнкињом курвом и неким малим, ваљда његовим сином.

5. Јес' то тај, фала, Брус. :)

6. Uuuu bruce zaredooo.
    Ajd da vidim os naci ovaj, kao nekom liku sa nekog sajta, jedan od modova, odabere definiciju i stavi je na naslovu. Znam da na prvu loptu djeluje kao sajnsfiksn, ali je vise onako realan. ;O

7. E fala bruce, ali mislio sam na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0315327/ , gdje mod ispunjava zelje obicnim autorima :)

8. takve se stvari suptilnije traže, kao ti poneseš kovertu, pa svratiš slučajno u kafanicu kod Ćoleta, tamo zovneš turu liku koji visi za šankom, a on te kao slučajno pita za profil na Vukajliji i onda ti nevezano uz razgovor odaberem neku defku - nemoj ovde, Vučić sve čita :)

9. Pusti Brusa, ispuco je kvotu, a ožedneo, pa nas sad loži :)))

10. E, sad, da li da pitam za jedan film xxx kategorije?

11. Zna li ko kako se zove film o japanskom doktoru koji je tokom II svetskog rata vršio žešće bolesne eksperimenate na ljudima. Nešto kao Mengele kod švabova. Kažu da nije za svačiji stomak.

12. Sad htedoh isti link da ponudim, gotovo sigurno je taj.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.