Zna li neko koji je ovo film?

1. Udarili mu proteini u glavu.

2. E posto sam ja pogodio, sad ja postavljam!
    Zna li neko koja je ovo serija?

To je ovaj film.

3. Pošto sam pogodio, daj odabranu svima i Rasnom šta će popit.

4. Kolega mi danas na posu pricao...
    Neki drugari (valjda trojica) i jednog spici struja, a od drugog cica neki drzi video klub, i sad cica treba da ode iz grada na nekolko dana i ostavi ovima video klub na cuvanje, i dodje neka bakuta za film i skapira da nema nista na kaseti, ispostavi se da ovaj naelektrisani pobrisao sve filmove sa kaseta zbog naelektrisanja i oni rese da snimaju filmove koje im potraze i video klub se proslavi...

5. nekom klincu rikne keva, pa ga ćale pošalje valjda kod svoje sestre koja ima klinca istih godina. e sada taj njen sin je sadista, ubio je čak i svog malog brata dok je bio u kolevci. na kraju oni vise sa neke litice i ta tetka odluči da spasi sestrića, a ne ovog svog.

6. Ruski film kaže drug, o dječaku koji traži zmaja, svetionik ima neku ulogu, stari je film, animirani. Zna li ko o kojem filmu se radi?

7. Dobrynya Nikitich i Zmey Gorynych el ovo?

8. Taj je iz 2006, stariji je film, puštao se devedesetih kaže.

9. Zna li neko ovaj horor; kao klinac sam ga gledao - ugl grupa tinejdzera se vozikaju dzipom kroz šumu, idu na kampovanje, pretrči im neka devojka u belom put a jedna je kroz šiber virela i kako nje nvozač pokusao da ne udari ovu bsto pretrčava put, tako je ova opalila trbuhom o drvo i slomila se na pola. Kasnije oni vijaju tu devojku, shvate da.nema jezik i kasnije pronađu nnjen jrzik u kući njenog ćaleta u tegli, i ćale joj je neki ubica i tako. Kliše

10. Pitaću druga ollanik-e, meni djeluje da je to taj.

11. hahah pancera,jel ima i zmija ljutih sto u spavacu sobu ulaze

12. Hajahahahahh ima brate tegle sa jezicima i tegle sa ushima a ćale isto vozi dzipa opasnog i nsad znas one scene ćale kad im.se.priblizio prvi put svetlost dzipa je bila jako jaka i oni ga nisu uspeli videti jasno. Haaaaa,strasnoo

13. Pretražio sam poslednjih dana dosta top lista SF filmova, ali nikako da nađem. Odavno sam gledao film, kad žena astronaut treba da poleti negde u svemir. Lansiraju raketu, ona kao putuje kroz neke tunele, dimenzije isl. sreće pokojnog oca na nekoj planeti itd. Međutim kasnije se ispostavi da njena raketa uopšte nije poletela, zbog nekog kvara. Ona je sve istripovala pa je optuže da laže. A kamera koja je trebala da snimi putovanje takođe je zakazala, i zabeleženo je samo šuštanje, ali snimak, tj. to šuštanje traje tačno koliko je ona rekla da je trajalo njeno putovanje.

14. ohomarko, imdb.com/title/tt0118884/

15. OVo što ti Meša kaže. Inače, već je davno davno na ovoj temi neko pitao za film. Odličan SF

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.