Prijava

Vidim da ima Sremaca, Banaćana, Krajišnika, Krajištanaca, Sarajlija, Hercegovaca, Zahumaca i svih ostalih, pa što se ne oglasimo i mi Semberci?
Ko je iz Bijeljine i okoline, ko je bio, ko dolazio, koga šta zanima i volio bi da zna o ovoj prostranoj ravnici omeđenoj Drinom, Savom i Majevicom...

Batković rulz :)))

Koviljusa ale ale ale!!!!

Jeste počeli saditi repu? Sad će to ponovo biti unosan pos'o!

Ja vala jok popucale sve cevi za otpadnu vodu; do kraja kampanje mi sva ta vodurina plavila u baštu... NE DAM IM REPU dok ne izmenjaju svu onu trulež staru 30 godina !!!

Moraš čekati izbore, tad more šta oćeš, a do tada ništa.

Sto rece komso, KOVILJUSA ZAKON : )

Kakve crne Koviljuške?! :-P

Cuj kake, nema ih boljih : )

Ćorkan je iz Crnjelova, onako od oka nagadjam, po faci :)

Ja sam mislio da se Crnjelovci prepoznaju samo po prelasku A u O. :-P

Ajmo kupusari :)

Gle svi oživeli svoje mesto ae i mi kupusari da se javimo.. Malo nas je al smo gamad..

Da ne bude da sam bezze otvorio zipa slučaja i vesti:

U bijeljinskim ulicama Filipa Višnjića, Srpske Vojske, Stefana Dečanskog, Kulina Bana i u novoj ulici koja povezuje Komitsku sa naseljem Pet jezera uskoro će biti postavljene kamere i radari koji će kontrolisati saobraćaj i evidentirati nesavjesne vozače.

Nevera..Nači plafon šesset da se ide..

pa dobro, meni je to svejedno ja ionako ne mogu bez 500 metara pravca da ga nagulim do 70km/h

Pa dobro može na ovoj zaobilaznici kad se napravi.. Nako ja napisa, ako neko voli da potegne na pravcu, sigurno će ovi obilježiti radare tablama 20 cm sa 20 cm ..

Nisam baš Semberac, trnutno sam u obližnjoj Tuzli, ali dakako da je Semberija, uz moju Posavinu, jedan od najljepših predjela u Bosni i Srbiji.

MIONICA RULZZ :P

KUPUSARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :D

Ajmo kupusari što ste umrijeli momcovi? Evo blago nama otopi se snijeg, lagano na traktore sad pa uzorat boga oca. Pravi vijesnik proljeća u Bijeljini je blato sa traktorskih guma po gradu.