Mučenje životinja

1. Ја да имам петла, по цео дан бих га овако мучио:

Čemu ona pokazna vežba?

2. Kao klincima je nekad bila fora da nahvataš 2 goluba i svežeš ih za nogu obojicu i baciš ih da lete. E to je bila zajebancija...Jedan levo, drugi desno, jedan gore, ovaj pada dole...smejanje u vazduhu

3. Uzmete miša, stavite u teglu i onda sa tim iznad vrele peći, kako mali trči...

Kol'ko bolesno!:D

4. А ја сам урадио племенито дело.Једном сам у башти видео у једној кофи са водом да се пчела дави.Узео сам зелен лист са крушке и извадио је.Није могла да полети јер је била сва мокра од воде.Држао сам је на трави и на једном жутом маслачку док се није осушила , повремено бих и дувао у њу да се брже осуши.Углавном свака пчела која падне у воду обавезно умре.Ова је имала среће.Одлетела је............
    А?А? ... :))

I ja sam tako isto, držao sam je na prstu, onda se ona podigla i ujela me, e pa kad sam je nagazio, kroz usta joj je guzica ispala

5. Može li Doter kao profesionalac da mi objasni ovu pojavu?

Могу. То доказује да је глобална изјава "пушење убија" преко настрана. Предложићу цигарете за реанимацију жаба следећи пут. Можда им никне и нова глава.

6. Čemu ona pokazna vežba?

Ahahahahha.
    Da bre Džimi, to je tako gej mučenje.

edit
    Deluje kao zagrevanje pred mučenje

7. Cule, pričao mi komšija da su se tako zabavljali na ratištu, bilo mnogo miševa, pa kad ne puškaraju, onda se igraju sa miševima :))

8. Баш им је лепа игра ,у складу са тадашњом ситуацијом .....

9. Laki, ti si razuman čoek vavijek bio...

10. Cule, pričao mi komšija da su se tako zabavljali na ratištu, bilo mnogo miševa, pa kad ne puškaraju, onda se igraju sa miševima :))

Ja generalno mrzim glodare.
    E sad to me podseti na onaj način mučenja ljudi. Ne znam baš tačno kako, ali fora je u tome da je miš zatvoren na tvom stomaku i da nema gde i onda krene da ti kopa po utrobi. Evo baš guglam, da nađem detaljnije.

11. Film neki jebem li ga...

12. Било и у филму и на Голом отоку.

13. cuo sam stavis pacova u lonac, otvor lonca stavis coveku na stomak i grejes lonac.
    ovaj nema gde pa mora kroz coveka.

14. Nemoj politiku da ubacuješ Uki, otiće tema u tuki...

15. a pominje se i u Noći Đenerala valjda, samo sa pacovom

16. Ja nisam čuo ja sam i delimično iskusio jer sam se kurčio i zatvorio hrčka dok mi stajao na grudima, ovaj nije imao gde pa me ujeo, al' ja sam kriv za to.

17. Ма каква политика, то је ефикасност.

18. Sklonite ovo iz aktivnih tema, gadi mi se.

19. cuo sam stavis pacova u lonac, otvor lonca stavis coveku na stomak i grejes lonac.
    ovaj nema gde pa mora kroz coveka.

Pa jebem li ga, tako nešto.
    Meni je to morbidost nad morbidnostima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.