Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čemu ona pokazna vežba?
Kao klincima je nekad bila fora da nahvataš 2 goluba i svežeš ih za nogu obojicu i baciš ih da lete. E to je bila zajebancija...Jedan levo, drugi desno, jedan gore, ovaj pada dole...smejanje u vazduhu
http://www.youtube.com/watch?v=8FDdIMti2U0
Kol'ko bolesno!:D
А?А? ... :))
I ja sam tako isto, držao sam je na prstu, onda se ona podigla i ujela me, e pa kad sam je nagazio, kroz usta joj je guzica ispala
Могу. То доказује да је глобална изјава "пушење убија" преко настрана. Предложићу цигарете за реанимацију жаба следећи пут. Можда им никне и нова глава.
Ahahahahha.
Da bre Džimi, to je tako gej mučenje.
edit
Deluje kao zagrevanje pred mučenje
Cule, pričao mi komšija da su se tako zabavljali na ratištu, bilo mnogo miševa, pa kad ne puškaraju, onda se igraju sa miševima :))
Баш им је лепа игра ,у складу са тадашњом ситуацијом .....
Laki, ti si razuman čoek vavijek bio...
Ja generalno mrzim glodare.
E sad to me podseti na onaj način mučenja ljudi. Ne znam baš tačno kako, ali fora je u tome da je miš zatvoren na tvom stomaku i da nema gde i onda krene da ti kopa po utrobi. Evo baš guglam, da nađem detaljnije.
Film neki jebem li ga...
Било и у филму и на Голом отоку.
cuo sam stavis pacova u lonac, otvor lonca stavis coveku na stomak i grejes lonac.
ovaj nema gde pa mora kroz coveka.
Nemoj politiku da ubacuješ Uki, otiće tema u tuki...
a pominje se i u Noći Đenerala valjda, samo sa pacovom
Ja nisam čuo ja sam i delimično iskusio jer sam se kurčio i zatvorio hrčka dok mi stajao na grudima, ovaj nije imao gde pa me ujeo, al' ja sam kriv za to.
Ма каква политика, то је ефикасност.
Sklonite ovo iz aktivnih tema, gadi mi se.
ovaj nema gde pa mora kroz coveka.
Pa jebem li ga, tako nešto.
Meni je to morbidost nad morbidnostima.