Mučenje životinja

1. Evo opet sam sad probao, sad nije hteo, sad me zavoleo i samo je ćušnuo 2 puta njuškom a onda leg'o k'o da oće da spava.

2. Gliste su mi vazda kao petogodišnjaku bile zanimljive. Isto kao gušteri. Voleo sam da im kidam repove. :)

3. menijesamodosadno

Сећате се керуше Миле? Шта мислите ко је то био?! :)

Tebi zaista jeste dosadno. :)

4. Морбидно је кад поставиш човека изнад зашиљеног бамбуса и оставиш да га бамбус лагано пробуши.
    Вијетнам.

5. Ja generalno mrzim glodare.

Мени су баш супер. Узмеш лепо млатнеш по глави дизгуби свест. Онда га разапнеш, али горе но Исуса. Све четири му рашчеречиш, па му оне зубе вежеш канапчетом за сто. Онда му нежно жилетом обријеш грло, али да мало пусти крви. Јебо бријање без крви, где је ту мушкост. Онда маказе раде. Уватиш кожу код крљана палцем и кажипрстом, а мали пст да је у положају женственог испијања кафе. Онда маказама распориш ту кожу и видиш неке силне мишиће. А он мукуца дише и куца му срцуленце убрзано, ко да сношај има. Онда доватиш прстима те силне мишиће и развалиш опне да би их раздвојио. Кад их раздвојиш узмеш спучу (еспучаницу, зихернадлу...) и заглавиш да изгледа ко да му је грло зинуло. Е, после тога са те стране коју сте затегли гвирнете мало и видите каротиду са огромним вагусом прилепљеним за поменуту. Игла решава псосо. Разтвојите нерв од артерије и игра почиње. Можете га тапкате иглом, боцкате, а најслађе је да га пресечете. Јујујујују, шта би са дисањем?? То је за пичке.
    Урадите и са исте стране и прецвикате други вагус. Е то је ужитак. Мученик покушава да удахне и удахне и све тако... Само... не може да издахне... Угушио се пуних плућа...

6. Дотеру ,ти си озбиљно болестан човек.

7. Дотеру ,ти си озбиљно болестан човек.

Ти ћеш ми кажеш? Ја бар сарањујем животиње, а кога ћеш ти?

8. Doteru idi u kurac....

9. Doteru, ajmo na pivo...

10. Doteru idi u kurac....

Тек се загревам.

11. Doter-Idealni prodavac u pet šopu.

12. Ја ћу да ти кажем.Ти не сарањујеш , него мучиш , а ја фала Богу не сарањујем.
    И после нек ми Дотер паметује нешто , отераш га у курац и ћао ...

13. Doter je doveo temu do maksimuma, nema dalje. Ne bih ti dao da priđeš mojim životinjama pu.

14. Дотер мучи да други не би мучили, прима грехе на себе.

15. Ne bih ti dao da priđeš mojim životinjama pu.

Мислиш да сам ја сваштомуч?

16. Гатуза бих шишао до лобање.

17. Nerviraju me oni likovi u ribarnici što ne odvale ribu u glavu kako treba, pa onda ja moram negdje u putu da mlatim sa poludjelom kesom i tučem od zid, trotoar, semafor, ili šta već...

18. E da, i oni pederi u Metrou, što izvadi ribu i onda se igra sa njom pre nego što je ubije. Dođe mi da ga mlatnem onim čekićem po glavi i da ga ubacim u onaj akvarijum da vidi kako je to.

19. Ja nikad nisam mučio. Sa 11 godina sam imao hrčka na terasi (u pitanju je prvi sptrat), držao sam ga u akvarijumu sa piljevinom i točkom za okretanje. Otišao sam negde, a kada sam se vratio bio je mrkli mrak. Ipak sam ispred ulaza zgrade (nedaleko od terase) spazio hrčka kako se trese na zemlji. Skontao sam da se popeo preko točka i iskočio, a zatim pao sa terase. Dva dana se mučio, verovatno je bio povređen, davao sam mu i da jede, ali je na kraju uginuo. Mučio se. Sada mi je krivo što mu nisam prekratio muke. Bilo mi je bolno gledati, a znao sam da neće preživeti.

20. Kad sam bio mali, tukao sam pjetlove koji su bili jači od mog omiljenog pjetla...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.