U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ok ljudi, koliko god da je kul dati nekom minus i koliko je god to potrebna mjera, mozda bi bilo ok da se uvede nesto kao na www.stackoverflow.com
Tamo kad dajes nekom downvote (nesto slicno minusu ovdje), dobijes i ti minus jedan vote. Mozda bi na vukajliji moglo to da se umanji, npr. da bude 1/2 poena. Al svakako bi skulirali malo hejtere.
Nećeš posterisati!!!
Не разумем само тај страх од минуса. Није нешто лично, јер не знаш ни ко је дао минус. Напишеш добру дефиницију, рецимо, и добијеш 12:6. И?
Иначе, прихватање предлога би свакако довео до тога да једни другима само лајкамо статусе и коментаре. То би баш било strawa!
@YouCantHandleTheTrut: nisi u pravu. kao sto napisah, isti princip se koristi na stackoverflow i radi kul. a tamo je puno vise clanova. i ti isti clanovi dijele minus.
sasvim je ok da ljudi pucaju minuse. ako ti se nesto ne svidja, ok je to. ali isto tako znam nas mentalitet i da ima tovar ljudi koji pucaju minuse bezze.
чекај зашто би нечији идиотизам морао да буде и мој? Ако је дефка глупа звекнем минус, зашто би се тај минус пребацио на мој рачун? Нисам ја написао глупост он је! Није ли тако?
Нисам у праву, јер се сличан принцип користи на фејсбуку.
ljudi, moj prijedlog ima veze sa pravljenjem realnijeg nacina ocjenjivanja, a mislim da je onaj zaveden na steku sasvim dobar. ljudi ne daju ni pluseve ni minuse bezveze i kao rezultat se dobiju kvalitetni odgovori kao i kvalitetna pitanja.
@Фејзбукманијак: ali isto tako moze neciji idiotizam da sjebe tvoju defku. zar ne vidis dvostranost tvoje izjave :)?
@YouCantHandleTheTrut: na fejsbuku nema unlike opcije i to je glupost. ali tamo se lijepo vidi ko ti lajkuje, a da ima unlike, vidjelo bi se i ko to radi. time bi se ogranicili ljudi koji bezze idu i lupaju unlike. tako stogod treba i vukajliji.
jednostavno, treba postojati neka vrst ogranicavajuceg meganizma.
napisao si gore: "Напишеш добру дефиницију, рецимо, и добијеш 12:6. И?"
ok... cemu onda uopste ocjenjivanje defke ako nema veze? cemu plus? sto se onda lijepo ne kace defke, a modovi ih ukidaju po njihovoj odluci i cao?
Nisam nikad ni davao minus, pa necu ni sad, mene to ne brine, zveknem + pa citam defku.
Не може... веруј ми не може... ја се не плашим минуса... ни оног рендом... фазон, идем и звекећем минус... мене само нервирају хејтери једног аутора, а то је решиво, бановањем... овако ме не интересује ако је решио да звекне 100 рендом минуса и један буде на моју дефку, ако, нек звекне... а ти боље да пишеш нег што покушаваш да мењаш нешто... немој да се увредиш али тек си се испилио и одмах дао предлог који није нешто примамљив никоме овде... иди брате читај дефке, гледај постере коментариши нешто напиши и тако, ово је сајт за зезање, тако да зезај се...
ma trebaju i minusi... al kod nas postoji ono 'nek komsiji crkne krava'. uvijek je postojalo. i, gledajuci po drugim mjestima, postoji i kod drugih. valjda je ljudski. al bezze da to utice na to koliko je nesto dobro.
hocu da znam da sam minuse zaradio, jbg.
Idi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
VID GA, ON NE MOŽ DA POSTERIŠE, PA OĆE I NAMA DA UKINE TO PRAVO. NEĆE MOĆI OVE NOĆI.
A nećeš da znaš da si i pluseve zaradio? Čekaj ne razumem.
Od svih ovih minusa koje dobiješ samo je tri-četiri nerealno. Znači tu žrtvu možeš da podneseš. Taj predlog bi odgovarao posterdžijama, a nikako kvalitetnim autorima.
I čekaj, ti si se registrovao pre 12 sati, imaš jednu jedinu definiciju i već te je neko ujeo za poene pa bi da menjaš poredak,a?
Ајде бре дајте један ТАКАНАЦ
@sloba... jbt, u pravu si.
@reme ne mogu da zamislim nase ljude da daju pluseve tek tako :) razndomly. realno, puno vise ima onih sto pucaju minuse.
al treba zatvarat temu, svakako :)