Ко последњи победник (106)

1. I ja, kao osoba zdravog razuma, smatram da je taj Caps Lock potpuno suvišan. :)

2. Ali glasniji je, moraš priznati :)

3. Da ne kažem, u duhu njegovog posta, da to predstavlja jedan vid silovanja mog monitora. :)

4. Oh, bila sam na ručku, a ovde još o tome... Ali, sada ne smeta. :)
    Da ne budem zla, pomenuću samo cveklu i kiseli kupus.

5. Mmmmmmmmmm...cvekla..... NJAM!

6. Ja volim i jedno i drugo, ali ne u istom obroku.

7. Ja volim da mešam salate... što više, to bolje. :)
    Koju to tortu praviš, Staklena? :))

8. Ma Plazmu, neću da bude prevelika, pravim je za samo 2 osobe. :) A i da mi bude laka za oblikovanje, i dovoljno čvrsta da drži fondan.

9. Ојса, људи!

10. dobar dan...

neko je sinoć obećao neku sliku lolololo

11. Njam, mogle bi da oživimo onu temu za kuvanje...Tu su i pite, ih! :)

12. Ma izvinite na kapsu, ostalo mi to sa neke druge teme ;) Nego je l' volite vi pijesak tortu?
    3 sloja, plazma, kokos, orasi... uvijek se nađe neko ko ne voli nešto od ta tri sloja, pa ne jede tortu, a ja odvalim pola i ćao :)))

13. Jaoooo daaaa! Pa skroz sam zaboravila na tu temu! Moraćemo, definitivno. :) Čim završim sa tortom, ako bude kako valja, kačim sličke. :)

14. Ja volim pesak tortu i sve te sočne mljackave :))

15. Slabo volim torte, one jednostavne su najbolje. Sa malinom! :)
    A ta je insulinska smrt! :)))
    Nemo, Buri... niste sada gladni? :)

16. Ja crkavam od gladi!!!

17. ja volim sve kolače... jebi ga od probirača nema ljubitelja kolača lololo

18. HAHAHAHAHA bravo Buri! :D

19. Buri, tvoj avatar jede!!

20. Јаааааааооо хоћу и ја торту!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.