A te iste gospođe onda zadovoljene, jer je smazao njihov kolač, idu da peglaju kartice svojih muževa, bojfrendova ili vjerenika... Kakva faca je taj Teri, svaka žena fudbalera mu ga mjeri...
Izbaci slatkiše skroz, hleb smanji, nemoj jesti posle 18h, a i pre 18h nemoj previše :) i nemoj piti nikakve sokove, samo čajeve nezaslađene i vodu. -5kg za 2-3 nedelje. Malo je frka prva 2 dana, posle se već privikneš.
TERI JEDE KOLAČE KOJE MU SPREME ŽENE SAIGRAČA! LOLOLOLO
Јебете ли што?
A te iste gospođe onda zadovoljene, jer je smazao njihov kolač, idu da peglaju kartice svojih muževa, bojfrendova ili vjerenika... Kakva faca je taj Teri, svaka žena fudbalera mu ga mjeri...
Nemo, evo spremiću i tebi tortu, samo moraš prvo da se udaš. :)
Kakva diskriminacija, praviš torte samo ženama. Daj meni bar da oližem šerpe :))
uemo nijesi u pravu... obećala je i meni tortu... jebi ga samo je jedan PRAVI lolololol
Sa višnjicom, obavezno. :))
А не, нећу ја да се удајем!
__:__:__:__:__:__:__:__:__:__:__:__:__
Kakva diskriminacija, praviš torte samo ženama. Daj meni bar da oližem šerpe :))
Mo'š komotno da dođeš i opereš sudove. :)
Inače, torta je gotova. I ja sam sad srećna.
Narodeeee, uveden mi je DM SAT! :D
HAHAHAHAHA Peki, evo da ti čestitam! Izrazito sam srećna zbog tebe! :))
Kako dijeta? :)
Loše, staklena, mnogo. Skoro da uopšte ne mršavim. :(
Ih bre, pa kako to? Je li to nešto što ti je nutricionista prepisao ili si sam iskopao?
Ma izbacio sam slatkiše i hleb maksimalno, ali mi je plus prethodna 2 dana bila slava, tako da sam morao malo da prekršim. :/ Jbg, sjebao sam se.
Izbaci slatkiše skroz, hleb smanji, nemoj jesti posle 18h, a i pre 18h nemoj previše :) i nemoj piti nikakve sokove, samo čajeve nezaslađene i vodu. -5kg za 2-3 nedelje. Malo je frka prva 2 dana, posle se već privikneš.
Оживљавам тему да би се рекламирао
http://vukajlija.com/ko-seje-bedu-zanje-gnev/293470
Ијао , страх ме је да читам а камоли да помислим шта се дешава у Пекијевом организму за време те дијете :))
Što tako? :)
ćao