Ко последњи победник (106)

1. Đes Šalabajzer, brkata kurata ljudino. Kako je? :)

EDIT: Sređeno.
    EDIT NA EDIT: Sređeno. ;)

2. хаахахаахах ајде бре видиш ће ДУМРЕ

3. Hahahahaha, ajmo narode, konkurs je otvoren! :)

4. ja smem Šalabajzeru!
    STAKLENA VOLIM TE!

5. Ko mi ostavi najbolji komentar na najnovijoj definiciji, dobija 5 poena! :)

6. Đes Šalabajzer, ljudino

Dodaj "brkata" :)
    Evo tu sam, zajebavam se, šta ima kod svih vas?

7. Боли ме курац, искрено, дувајте га сви колективно

8. Hahaha Nato, ja bih prvo jednobojne, numem kombinovati taj multikolor kako valja! :)
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSbNGsNJ6KVliNWwg9DSDS86i1ZKCDALw9LcdDYfUpYUpza-ST&t=1

Madafaka dobio 1 poen za jutjub klip.

9. Ne valja ti defka staklena, nisam je ni ocijenio.... :P

10. Sređeno Šalabajzer. :)

natnat, kakvo je ovo vreme došlo...Odem na službeni put (znašvećgdedapišem) na par meseci i ona bi već preudaju. Ni razvod da traži...moraćemo nešto tu da sredimo. To tako ne može! :)

11. Madafaka dobio -1 poen za patetičan komentar. :)

12. Šalabajzeru kako možeš tako...

13. Хаха, нико није видо мој коментар...ДО ЈАЈА

14. Sređeno Šalabajzer. :)

E još dodaj i "kurata" da mi srce bude na mjestu!

15. E to, beli, za prvu bračnu noć! <3
    :))

16. Сад сам испразнио скоро сав БЕС !

17. Natnat, kako se oblače ove kurapice, nešto mi se čini naopako...?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.