Ja ne mogu 'vako raditi...Ovaj jebe, među svim ovim čednim damama, a dame s druge strane traže nekoga snažnog jako da bude ono što izigrava Džanki sve vreme. A madafaka sit čojek nikako da se očešlja da bi mog'o da oženi Staklenu. A Staklena mi malo sumnjiva i lomljiva, pa se pazi madafaka prve bračne noći, ako je bude, a daće Bog biće. :)
Ajd sad u zdravlje, odoh na igre. Lepi ste mi, samo malo ludi. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sređeno kolega, sređeno. Sad mož da se ženiš (ako znaš kafu skuvati, jer ove žene mnogo zahtevne postale zadnjih godina) :)
Nato, a kako se to oblači, leba ti, kad je samo sa prednje strane otvoreno? :)
Pa s donje strane, gore su otvorene ;)
ЈА АРЧИМ
a ja sijaličim
A ima i od dole neki prorez? Eeee, to već daje sasvim novi pogled na čitavu problematiku. :))
Ја арчим пунолетне цаве !
E svaka ti čast Myth! :)
Šalabajzer +1 poen za iskrenost. :)
Hahahaha to mi liči na one sportske plastične boce za vodu. :D
A ovi su za pravu ciču zimu
http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/2297030-121234.jpg
Ноофенс, ал овде је смор.
Одо да читам дефке
Oni koji imaju kafanu nisu loši, po ceo dan su tamo, a možeš i da popiješ koliko hoćeš! Tačnije, do razvoda. Piće kao akontacija za alimentaciju. :)))
Auuu, ovaj "zimski" model kao žensko da nosi. O_o
Глупо је ово кад јебеш а риба "заљубљена" у тебе ..... не могу да се ослободим лепо .... све се снебивам, ко пичка нека ..... АААААААААААААА
Dobila si plus, zaboravih smajli ubaciti, jebiga ;)
ДЕС ЛАКИ !
Laki PVT
L@ki, o čemu ti to? Uputi nas.
Ja ne mogu 'vako raditi...Ovaj jebe, među svim ovim čednim damama, a dame s druge strane traže nekoga snažnog jako da bude ono što izigrava Džanki sve vreme. A madafaka sit čojek nikako da se očešlja da bi mog'o da oženi Staklenu. A Staklena mi malo sumnjiva i lomljiva, pa se pazi madafaka prve bračne noći, ako je bude, a daće Bog biće. :)
Ajd sad u zdravlje, odoh na igre. Lepi ste mi, samo malo ludi. :)