U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Занимљиво
L@ki, šta tebi udarilo u glavu? :)
Laku noc!
Ћо Борко
Pozdrav pridošlicama. :)
Или одошлицама :)
Laku noć... :)
Ljudi, ste živi? :) Što vas malo?
е
Мене има много!И да , жив сам.
Да напишем неку дефиницију о нечему .........само не знам о чему а имам 2 шансе .....
Laki, možeš da napišeš nešto o Nindža Kornjačama recimo. Danas sam ih baš pominjala sto puta. :)
Ahahahahahahaaaa, ajde piši, 'leba ti, al' opet da bude neki piš! :)
Gde je moj drugar Kika? Šta ste mu uradili pa ga nema?
Нинџа Корњаче........може .....ал мора да буде лудо ...под обавезно......
Evo, evo...ima nas! :) Nije još mnogo kasno...
дес марципан
Heroji kanalizacije zaslužuju kvalitetnu defku!
НИНЏА КОФЕРЊАЧЕ
O, ćao mar! :)
L@ki, ajde gledaj da ne bude opet samo tri strane A4, pa d'umrem dok dočekam i pročitam. :)
Svaka pokvarenost je poput kanalizacije, a cevi drustveno zlo koje se moze popraviti samo uz pomoc vrednih i hrabrih junaka. Uverili smo se da su u svakoj epizodi izasli kao pobednici bez obzira kakvo im je zlo pretilo, pa ne treba sumnjati u uspesnost i ovog njihovog poduhvata.
Kanalizacija je njima zavicaj, tu su se rodili i odrasli, sto ih cini kompetentnijima od Bananamena ili Eksmena, recimo. Inace, superheroji su izuzetno sujetna bica, vole da budu glavni, pa se ne mesaju u tudje sektore. Svaki je u svom gradu, drzavi, ili u vezi neceg odredjenog glavni dasa, a nindza kornjace su to u kanalizaciji!
Ovo sam napisala avgusta prošle godine na nekoj igri. Hahaha Kakav sastav! :)))
Hahahahahaha, genijalno je! :D
http://vukajlija.com/forum/teme/10910?strana=4#post_831752
Igra za kontraše, i ne mogu da verujem da sam se sada setila šta sam ovde radila prošlog leta... Sajt me je skroz upropastio. :))