Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Занимљиво
L@ki, šta tebi udarilo u glavu? :)
Laku noc!
Ћо Борко
Pozdrav pridošlicama. :)
Или одошлицама :)
Laku noć... :)
Ljudi, ste živi? :) Što vas malo?
е
Мене има много!И да , жив сам.
Да напишем неку дефиницију о нечему .........само не знам о чему а имам 2 шансе .....
Laki, možeš da napišeš nešto o Nindža Kornjačama recimo. Danas sam ih baš pominjala sto puta. :)
Ahahahahahahaaaa, ajde piši, 'leba ti, al' opet da bude neki piš! :)
Gde je moj drugar Kika? Šta ste mu uradili pa ga nema?
Нинџа Корњаче........може .....ал мора да буде лудо ...под обавезно......
Evo, evo...ima nas! :) Nije još mnogo kasno...
дес марципан
Heroji kanalizacije zaslužuju kvalitetnu defku!
НИНЏА КОФЕРЊАЧЕ
O, ćao mar! :)
L@ki, ajde gledaj da ne bude opet samo tri strane A4, pa d'umrem dok dočekam i pročitam. :)
Svaka pokvarenost je poput kanalizacije, a cevi drustveno zlo koje se moze popraviti samo uz pomoc vrednih i hrabrih junaka. Uverili smo se da su u svakoj epizodi izasli kao pobednici bez obzira kakvo im je zlo pretilo, pa ne treba sumnjati u uspesnost i ovog njihovog poduhvata.
Kanalizacija je njima zavicaj, tu su se rodili i odrasli, sto ih cini kompetentnijima od Bananamena ili Eksmena, recimo. Inace, superheroji su izuzetno sujetna bica, vole da budu glavni, pa se ne mesaju u tudje sektore. Svaki je u svom gradu, drzavi, ili u vezi neceg odredjenog glavni dasa, a nindza kornjace su to u kanalizaciji!
Ovo sam napisala avgusta prošle godine na nekoj igri. Hahaha Kakav sastav! :)))
Hahahahahaha, genijalno je! :D
http://vukajlija.com/forum/teme/10910?strana=4#post_831752
Igra za kontraše, i ne mogu da verujem da sam se sada setila šta sam ovde radila prošlog leta... Sajt me je skroz upropastio. :))