Ко последњи победник (106)

1. Ćuti, prošlo leto sam presedela uz lap top i igre. :)

2. Umesto tako da bude zimi, ljudi nešto ovde ne vole leto... :)

3. Ja ga nisam volela jer je u domu bilo +100 stepeni! A komaraca više nego Kineza!

4. Ako si bila u još Studenjaku, onda shvatam tu vrstu izazova! Ja sam tamo naučila da nespavam noću. :)

5. Studenjak, nego šta! Prozor sobe gledao na one fontane, pa kad se iskupe noću...nikad zaspati! A preko dana majstori menjali prozore, čukaju od rane zore...uf!

6. Posljednji pokušaj prije spavanja....ZADNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

7. Hahaha I prizor aluminijumskih folija na prozorima, ne znam samo šta su pokušavali sa njima. Ko nije uginuo tamo, uvek će imati šta da priča... :)

8. Е Шалабајзеру, ти из Шипова, а?

9. Šalabe, ko poslednji, magarac, pa ti vidi. :)

10. Nema veze, magarac, konj, vo, pacov, samo da jednom pobijedim!

11. REMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! :)

12. Срамота...никако да добијем насловну

13. PRAVDA ZA DŽANKIJA!

14. STAKLENAAAAAAAAAAAAAA!!!! :)
    Džanki ne seri i sam znaš da naslovna podleže cenzuri. I za promenu napiši neku definiciju koja se razlikuje od drugih, meni sve tvoje iste, čoveče, tačno znam koja je tvoja i za svaku imam utisak da si je već napisao.

15. Шта сам реко Ременски ?

16. Predlažem da organizujemo miting podrške na ovoj temi! :)))

17. ПРАВДА ЗА НАСЛОВНУ! Ако Џанки није на насловној био, цео концепт сајта пада у воду.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.