Јебо те, нисам алудирао ни на шта...шта одма дижеш фрку
Ništa Džanki, brate naporan si sa tom jurnjavom bodova. Gotivan si mi lik ali realno upucao si više sa naslovnom.
Ма ја те за бодове зајебавам...како то не схваташ јебо те
Džankija na naslovnu!
nije to brate, boli me kurac za bodove, ne jurim ih. Nego i kad nisam prisutan negde, ti se žališ za naslovnu, kako nema tvojih definicija na njoj i štatijaznamšta. To smara, a što se bodova tiče, slobodno zajebavaj.
Јок брате, да ми није реко оно Пеки, бунио бих се.
Сад се не буним. :)))
Javlja mi se da će sajt da se ugasi za godinu dana, moraš požuriti sa tom naslovnom.
Meni je dosadno i pisala sam glupost... Eto...
Ae nemojte se prepirete, ovde vlada mir... :)
Не препиремо се, ја и реме смо ортаци
upravo. nego šta ti reko Peki?
Ма нисам ни ја знао да не сме ''јеб'' на насловну, иначе би одма ставили комшу.. :)
to sam ja mogao da ti kažem. Lolololo
Одавно то беше
Kaizen će bankrotirati, i sve će nestati... Spasiće se samo oni koji u šumu odu.
ahahaahahahahahahahahahahahah Đanki brate, izvini. :)
У реду је :Д
хахахах
ali koji sai prijemnik lolololo, nisam verovao da ćeš onako da se upecaš. :)
хаахаххахаахахаах
Laku noć.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Јебо те, нисам алудирао ни на шта...шта одма дижеш фрку
Ništa Džanki, brate naporan si sa tom jurnjavom bodova. Gotivan si mi lik ali realno upucao si više sa naslovnom.
Ма ја те за бодове зајебавам...како то не схваташ јебо те
Džankija na naslovnu!
nije to brate, boli me kurac za bodove, ne jurim ih. Nego i kad nisam prisutan negde, ti se žališ za naslovnu, kako nema tvojih definicija na njoj i štatijaznamšta. To smara, a što se bodova tiče, slobodno zajebavaj.
Јок брате, да ми није реко оно Пеки, бунио бих се.
Сад се не буним. :)))
Javlja mi se da će sajt da se ugasi za godinu dana, moraš požuriti sa tom naslovnom.
Meni je dosadno i pisala sam glupost... Eto...
Ae nemojte se prepirete, ovde vlada mir... :)
Не препиремо се, ја и реме смо ортаци
upravo.
nego šta ti reko Peki?
Ма нисам ни ја знао да не сме ''јеб'' на насловну, иначе би одма ставили комшу.. :)
to sam ja mogao da ti kažem. Lolololo
Одавно то беше
Kaizen će bankrotirati, i sve će nestati... Spasiće se samo oni koji u šumu odu.
ahahaahahahahahahahahahahahah Đanki brate, izvini. :)
У реду је :Д
хахахах
ali koji sai prijemnik lolololo, nisam verovao da ćeš onako da se upecaš. :)
хаахаххахаахахаах
Laku noć.