Flash player

1. Imam problem enormnih proporcija. Opera mi stalno pokušava reći da nemam instalisan fleš plejer (mada sam ga downloadovao i instalisao 10 puta u proteklih par sati), iz čeg slijedi da mi ne funkcionišu jutjub, virtual drumming i te stvari. Do jučer je stvar bila normalna, ne znam šta mu je danas.

Moje raznorazno pitanje: Šta da radim, u pičku materinu? :)

2. конкретан одговор, користи мозилу лололо

3. ahahaha neću, opera se više šareni :D

4. Meni se to dešavalo sa mozillom. Imao sam trojku, i kasnije instalirao 4 beta. Sve add-ove koje sam skidao automatski su bili prebacivani i instalirani (u program files-u) tamo u folder za mozillu 3. Samo sam kopirao folder s add-ovima ovamo u dio za 4 beta i sve je bilo ok.
    E sad ne znam da li si i ti instalirao betu preko stare verzije opere. Ak' jesi ovo ti moze pomoci. Ako ne, jebiga :)

5. Е, онда ћути и пуши лолололол

6. @stoka I ja imam isti problem, mada sad koristim Google Chrome.

7. Faca, idem to da probam, hvala :D

menijesamodosadno, dođi u Grčku, dođi dođi u Grčku pa ćemo da vidimo ko će da puši :D

8. probao sam, al ne funkcioniše, hvala svejedno :/

9. Za svaki slucaj da napomenem: radi se o folderu "plugins" koji je u mozilli odma tu, da se tako izrazim :), dok se u operi nalazi u "gstreamer".
    Ak' si taj kopirao i nece, nista onda.

10. A bogami, ima ga i u "program". Boli te kurac, kopiraj obadva (al' direktno: gstreamer i program) :))

11. Sve sam ja kopirao u svaki folder XD Sad ne radi ni Opera. Instalirao sam Chrome i sve funkcioniše perfektno :D

12. Ahahahahahaha jesam zasr'o :D
    Sad pokusaj kao ona cetiri informaticara kad nece da upali jugo pa jedan kaze: A da mi izadjemo pa opet udjemo? :)))
    Jebiga, drz' se ti chroma, a mozillu ti toplo preporucujem.

13. Trebalo je da ponovis instalaciju Opere, to ti je lako resenje koje ne iziskuje cimanje. I onda instaliras flash plugin, i nema glava da te boli.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.