Četvrti koњkurs za najglupшi poster - GLASANJE ZAVRŠENO

1. Da počnemo sa glasanjem ili da čekamo Caru?

2. http://vukajlija.com/posteri/sam-haker-79168.jpg?1300291514

Nego, s obzirom da smo ugazili u 2. polovinu meseca, da otvorimo 5. dok traje glasanje na ovom?

3. Ja sam za to, da zaključimo pobednika u roku od 3 dana, a posle otvorimo i jubilarni peti konjkurs, s'obzirom da ne važi više pravilo 50 poena. A CAra, jebemliga đe je...

4. Није фора да буду два коњкурса активна одједном...
    Боље овако:
    1. Сутра почиње гласање
    2. Гласа се пет дана за предлоге залкључно са предлогом који се постави вечерас у 00:00
    3. По завршетку овог коњкурса, прави се пауза до почетка априла када почиње пети и јубиларни са одличним постерима због одлуке о уклањању 50 поена...

5. Није фора да буду два коњкурса активна одједном...

Upravo to.
    ZAvršimo prvo sa ovim trenutnim u roku od 2-3 dana, odmah potom otvorimo onaj pravi, PETI.

6. Е а шта ћемо сад кад нема Царимира? Ко води тему?

7. Meni je cara poslo pvt da ako ne dođe do kraja konkursa ja odaberem 50 komada i pošaljem mu na mejl pa ako oćete predložite ovde neke postere čisto radi lakše selekcije

8. lololololololo, sad je pitanje samo ko će da bude glavni nolajfer da odebere 50 naj po njegovom izboru od svih ovih pa da sklapamo video. Neka se predstave nolajferi pa ćemo biramo lolololololo

9. Царо вратио си се!!! Ђе с' био сво ово време?

10. ololloloolollo, uzeo godišnji sa sajta, malo da se iskuliram od PRELIJEVANJA lolololo

kako ti , kako zdravlje, šta ćemo za ove postere, previše ih je!?

11. МА средиће неки нолајфер то :)

12. fala Bogu đumle ih je lololololo

13. Jel počelo glasanje?

14. Lockey

Jel počelo glasanje?

Kako mislioš da glasanje počne kada ima neverovatan broj postova. Ako si stvarno zagriženi antiposterdžija jad da te organizujemo. Izvuci 50 najboljih odavde, ili daj predloge kao što je već urrad uradio. Pa da sklopimo neki video pa da glasamo. Kapiram da ni ne znaš kako se glasa?

15. Али Царо шта ћемо са поделом на бисере самосвесне прављене само за коњкурс? Горе је Уррад гласао за скочимишовог Пантелића а тај је прављен плански за зајебавање...

16. Ma kakvi lole, nema veze nek pravi ko šta oće, samo nismo retosi da prihvatamo nečije namerne (više od 1) da ulazi u uži izbor. Ako je nešto glupo to je do jaja i nije važno da li je namerno neko pravio sve dok je glupo. Dakle, po 1 od svakog autora koji je naemrno pravio može da uđe u izbor!

17. Ма не дели се ништа. Бар у овом конкурсу не.

18. ОК онда мени то чак звучи и боље него оно што сам ја мислио али дојајно :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.